Dieta de post, startul către o siluetă de invidiat - Atelierul de Slăbit

Dieta de post, startul către o siluetă de invidiat

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Știm că dieta din Postul Paștelui are nenumărate beneficii pentru organismul nostru. Pe lângă detoxifiere, un plus de energie și kilograme în minus, ne ajută să trăim mai sanatos pe termen lung. 

Dar oare câte dintre noi ne-am gândit că dieta de post poate fi startul perfect pentru un program eficient de remodelare corporală?

Ce este remodelarea corporală?

Remodelarea corporala are rolul de a sculpta corpul acolo unde îți dorești și te ajută să elimini țesutul adipos, să reduci celulita și să obții o piele fermă și tonifiată.

Tratamentele de remodelare corporală se realizează la Atelierul de Slăbit cu tehnologii inovative și de ultimă generație care vin în completarea unui stil de viața sănătos, mișcării, somnului odihnitor și care acționează în profunzimea dermului, acolo unde celulele grase se micșorează sau se reduc, rezultatul fiind scăderea în centimetri, reducerea celulitei și o îmbunătățire vizibilă a pielii. 

Care sunt beneficiile tratamentelor de remodelare corporală? 

  • eliminarea grăsimii de pe abdomen, coapse, flancuri sau brațe
  • reducerea celulitei
  • sculptarea corpului prin scăderea în centrimetri
  • îmbunătățirea vizibilă a calității pielii
  • o piele fermă și tonifiată

Care este cel mai eficient tratament de remodelare corporală?

VelaShape folosește o tehnologie revoluționară de tratament non-invaziv care elimină celulita, remodelează corpul, tratând în același timp laxitatea pielii. VelaShape  este vârful de lance al tehnologiei de remodelare corporală. Eficiența aparatului în sculptarea siluetei și tratarea celulitei este dată de anii de cercetare și studiu pentru obținerea performanțelor vizibile și măsurabile. 

În cât timp se văd rezultatele? 

Rezultatele se pot observa încă de la prima sedinta, însă vei avea nevoie de un protocol de minim 4-6 ședințe pentru a scădea 1 grad de celulită și a reduce din centrimetrii nedoriți.

Este VelaShape o procedură sigura? 

Aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA), VelaShape încorporează inteligent patru tehnologii inovatoare:  radiofrecvență bipolară, infraroșu, vacuumul pulsat, masaj cu role mecanice și este un tratament non-invaziv, nedureros și fără reacții adverse. 

Cât timp se mențin efectele tratamentului?

După un protocol de tratament complet cu VelaShape care constă în minim 4 – 6 proceduri efectuate la un interval de 7-10 zile, rezultatele se pot menține până la 6 luni de zile, în funcție de alimentație, hidratare și exercițiile fizice practicate. Gradul de celulită scade vizibil după o cură cu VelaShape, însă specialiștii Atelierului de Slăbit recomandă un tratament de întreținere la interval de o lună – o lună jumătate. 

Cât costă o ședință de VelaShape? 

Costul unei ședințe de VelaShape 2 cu durata de 30 minute este 373 de lei, iar VelaShape 3 699 de lei. 

Te invităm să descoperi și ofertele speciale ale lunii aici: https://atelieruldeslabit.ro/oferte-pentru-ea/

Te așteptăm cu drag în centrele noastre pentru a afla care este cel mai eficient protocol de tratamente de remodelare corporală pentru tine.

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.