Despre Tratamentul Vergeturilor cu Microneedling - Atelierul de Slăbit
vergeturi microneedling

Despre Tratamentul Vergeturilor cu Microneedling

vergeturi microneedling

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Vergeturile, cel mai frecvent, sunt cauzate de modificări și fluctuații în greutate sau de sarcină. Acestea se formează atunci când pielea ta se întinde rapid și excesiv. Vergeturile pot fi de culoare albă sau, uneori, roșii și pot să apară oriunde pe corp. Inestetice, oferă pielii un aspect pe care îți dorești să-l ascunzi, de aceea, vergeturile sunt strâns legate de scăderea stimei de sine și apariția unor probleme psihologice precum anxietatea și depresia. Însă, vergeturile au o soluție! Și este mai simplă decât îți imaginezi, datorită tehnologiei care a avansat în această direcție: microneedling!

 

Tratamentul de microneedling este realizat la Atelierul de Slăbit cu Nanopore Stylus, dezvoltat de Sesderma.

vergeturi microneedling

 

Microneedling este o modalitate de stimulare a proceselor de vindecare ale corpului tău. Acest tratament vizează vindecarea pielii în mod natural și reprezintă un mod sigur de a folosi răspunsul natural al propriului corp pentru a scăpa de vergeturi. În plus, utilizarea stiloului este combinată cu diverse serumuri, bogate în substanțe extrem de concentrate pentru regenerarea pielii, ale căror ingredientele active sunt transportate eficient  la nivelul dermei și epidermei, care ajută la atenuarea și chiar vindecarea pielii în zona tratată.

 

Fiecare ”micro-vătămare” a pielii are ca rezultat crearea unui proces de vindecare în corpul tău. Acest proces crește producția naturală a organismului de colagen și elastină care combat în mod natural aspectul pielii și îmbunătățesc tonusul acesteia. Folosit pentru o gamă largă de afecțiuni, pe lângă cea a vergeturilor, în urma tratamentul cu Nanopore Stylus vei rezolva cicatricile, ridurile, problema pielii deteriorate din cauza soarelui precum și micșorarea porilor. 

 

Cum acționează tratamentul de microneedling Sesderma?

Ingredientele active precum acidul hialuronic, zinc, aminoacizi, cupru și vitamina C, combinate cu factori de creștere, inclusiv TIMP-2, TGF-B2, EGF, HGH și GMCSF, permit lipozomilor să ajungă la cele mai profunde straturi ale pielii, reparând structurile acesteia și susținând regenerarea ei din interior. Află mai multe despre tratament aici!

 

Pentru efecte uimitoare, rapide și de lungă durată, se recomandă combinarea tratamentului de microneedling cu tratamentul PRP (Terapia Vampir), procedură efectuată de către medicii dermatologi în cadrul clinicii medicale AS.

 

În concluzie, microneedling-ul este o procedură sigură și nedureroasă, care vindecă pielea de vergeturi în mod natural, ceea ce o clasează în topul tratamentelor minim-invazive pentru tratarea acestei afecțiuni. Abordarea unui tratament personalizat este esențial pentru a obține rezultatele dorite. Pentru că Atelierul de Slăbit este un centru care oferă servicii integrate de frumusețe, colaborând strâns cu medicii pe care îi are în echipă în cadrul Clinicii AS, abordarea personalizată presupune o evaluare a tipurilor de vergeturi, gradul lor de severitate, nivelul de profunzime, analiza tipului de piele, care pot fi efectuate de către specialistul în estetică corporală sau de medicul dermatolog din cadrul clinicii noastre AS. 

 

La Atelierul de Slăbit vei afla clar ce anume te poate ajuta să obții aspectul neted al pielii pe care ți-l dorești, fără vergeturi, și vei putea să pui imediat în practică planul de tratament. 

 

 

Pentru o programare, ne poți suna la unul dintre numerele de telefon
0314 053 953 (Atelierul de Slăbit Tineretului), 0314 053 954 (Atelierul de Slăbit Dorobanți) sau 0771 572 129 (Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni) sau poți completa formularul online. Este timpul să scapi definitiv de vergeturi!

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate