Declaram deschis “Sezonul de PEELING”. - Atelierul de Slăbit

Declaram deschis “Sezonul de PEELING”.

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Declaram deschis “Sezonul de PEELING”.

peeling

Despre PEELING si beneficiile lui

Peelingul este o tehnica medicala prin care sunt indepartate celulele moarte de la nivelul fetei, gatului si decolteului, iar pielea devina fina si mai tanara.
Impreuna cu medicii “Atelierului de Slabit”, am hotarat sa folosim doar produse de top anti-aging Filorga, acestea avand cele mai bune rezultate din intreaga industrie.

Rezultatele le vedeti imediat dupa cele 3-4 ore in care tenul dispune de o usoara roseata.
In functie de problemele cu care tenul se confrunta (pete pigmentare, urme de acnee, linii fine), pot fi recomandate mai multe sedinte pentru rezultatele asteptate.

Sezonul de PEELING incepe in luna septembrie pentru ca nu este recomandat acest tratament pe timp de vara: “Un ten proaspat tratat trebuie sa se fereasca de raze soarelului din lunile de vara, de aceea noi recomandam inceperea acestui tratament in septembrie, cand razele sunt mai blande. Stim cat este de asteptat acest tip de tratament de catre paciente, de aceea “Atelierul de Slabit” a initiat sistemul de rezervare” – media “Atelierul de Slabit”.
peeling atelierul de slabitDesi principalul motiv pentru care tratamentul de PEELING este atat de cautat consta in rezultatele uimitoare, un al doilea aspect il reprezinta faptul ca este un tratament medical, insa nu presupune injectari, astfel nu au fost sesizate efecte adverse notabile.

Cumpara online

[vfb id=’1′]

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.