De se să combini VelaShape și Criolipoliza CoolTech? - Atelierul de Slăbit

De se să combini VelaShape și Criolipoliza CoolTech?

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Cu vara aproape, zilele tot mai însorite și calde ne îndeamnă să visăm la toate activitățile distractive care urmează în sezonul estival. Este timpul pentru terase, piscine și zile de plajă. Vara înseamnă, de asemenea, că ne gândim la „corpurile noastre de vară” și la modul în care vom arăta în pantaloni scurți, haine de plajă și costume de baie. Dacă te îngrijorează că ai acumulat kilograme suplimentare, află că o mare parte dintre femei se luptă cu celulita și grăsimea din anumite zone ale corpului, de care pur și simplu nu pot scăpa. Deși ești conștientă că trebuie să te iubești așa cum ești, parcă nu ar strica un plus de încredere în tine, să te simți excelent în pielea ta.

Primul pas către o siluetă extraordinară de vară este, desigur, menținerea unui stil de viață sănătos. Vremea caldă de vară este o motivație excelentă pentru a mânca sănătos și a rămâne activ, mai ales atunci când poți face totul în aer liber. Dar dacă ai probleme cu celulita și eliminarea grăsimilor încăpățânate, chiar și cu o dietă sănătoasă și exerciții fizice regulate? Chiar și cei mai sănătoși dintre noi au încă zone cu exces de grăsime și celulită, care nu pot fi eliminate doar prin eforturile lor. Centrele Atelierul de Slăbit te pot ajuta să-ți atingi rapid obiectivele cu Criolipoliza Cooltech și VelaShape!

Îți oferim tratamente și tehnologii moderne din industria esteticii medicale, motiv pentru care recomandăm combinarea procedurilor Criolipoliza Cooltech și VelaShape. Cele două sunt un duo excelent pentru reducerea grăsimii și conturarea corpului. Aceste tratamente sunt efectuate separat, în intervalele de timp planificate, ceea ce îți rezultate eficiente și de lungă durată.

VelaShape III

VelaShape III de la Syneron Candela s-a dovedit că reduce celulita și circumferința, procedura fiind eficientă și pentru tratarea laxității pielii,  în doar 4 ședințe de tratament. Celulita este foarte frecventă la femei, indiferent de sănătatea sau greutatea lor. VelaShape III utilizează patru tehnologii pentru tratarea celulitei:

  • Lumina infraroșie
  • Radiofrecvența
  • Role de masaj
  • Vacuum

În timpul tratamentului VelaShape III, vacuumul asigură faptul că zona tratată este trasă către lumina infraroșie și radiofrecvență, care încălzesc celulele adipoase și fibrele de colagen de sub țesut. Încălzirea zonei reduce aspectul celulitei, reducând în același timp laxitatea pielii. Acest lucru înseamnă că și circumferința generală a zonei este redusă! În cele din urmă, rolele de masaj asigură intensificarea circulației în zona tratată pentru o întărire optimă. Tratamentul VelaShape III este adesea descris ca un masaj cu role fierbinți!

Criolipoliza Cooltech

Corpul păstrează din adolescență același număr de celule adipoase, pe tot parcursul vieții. Pe măsură ce greutatea ta fluctuează, celulele adipoase cresc sau scad în dimensiune, dar nu sunt niciodată eliminate. Procedura de criolipoliză elimină celulele adipoase, motiv pentru care este principalul tratament pentru a scăpa de depunerile de grăsime care nu cedează și nu pot fi eliminate prin dietă sau exerciții fizice. Echipamentul Cooltech îngheață în siguranță celulele adipoase la -8°C. Odată înghețate, acestea mor și sunt eliminate în mod natural din organism. Pe măsură ce celulele adipoase sunt eliminate, zona tratată își reduce dimensiunile și capătă un aspect suplu și tonifiat.

Combinarea Criolipolizei Cooltech cu VelaShape este unul dintre cela mai căutate tratamente și reprezintă modalitatea ideală de a trata zonele cu probleme ale corpului atât pentru țesutul adipos în exces, cât și pentru celulită. Tratamentul sculptează, la propriu, întreaga siluetă. Ambele proceduri sunt considerate foarte sigure, echipamentele fiind atestate FDA. Criolipoliza Cooltech elimină grăsimile, VelaShape tratează celulita, în timp ce tonifiază zona tratată. Ambele proceduri sunt non-invazive și nedureroase, fiind foarte populare în industria remodelării corporale. Un alt mare avantaj al acestui plan de tratament constă în faptul că nu este nevoie de timp de recuperare. Rezultatul obținut este un corp conturat și tonifiat!

Este important de reținut că VelaShape și Criolipoliza Cooltech nu sunt tratamente pentru slăbire. Criolipoliza este utilizată pentru a elimina grăsimile, iar VelaShape este folosit pentru întărirea pielii și reducerea celulitei, care nu poate fi îmbunătățită cu dietă și exerciții fizice. Pentru menținerea rezultatelor este esențial ca pacientul să se angajeze la un stil de viață sănătos.

Te așteptăm la o evaluare corporală! Specialiștii noștri în remodelare corporală îți vor alcătui un plan de tratament personalizat, în funcție de nevoile și obiectivele tale.

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314 053 954)

Atelierul de Slăbit Tineretului (0314 053 953)

Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771 572 129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!
Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.