De ce tratamente non-invazive în locul procedurilor chirurgicale? - Atelierul de Slăbit

De ce tratamente non-invazive în locul procedurilor chirurgicale?

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

În zilele noastre, netezirea pielii și modelarea corpului tău nu înseamnă doar exerciții fizice și dietă. Datorită celor mai recente inovații în tratamentele corporale non-invazive, persoanele îmbrățișează din ce în ce mai mult tehnologii diverse pentru a-și atinge obiectivele de modelare a corpului. Dacă dorești să arzi grăsimea, să-ți tonifiezi mușchii sau să-ți îmbunătățești pur si simplu întreaga siluetă, atunci conturarea corporală non invazivă te poate ajuta. Cu ajutorul tratamentelor moderne de remodelare corporală, depozitele de grăsime, tonifierea pielii sau eliminarea celulitei sunt obiective ușor de atins. Tehnologia de astăzi are un răspuns pentru orice problemă, de la zone precum abdomene sau fese și până la coapse și bărbia dublă, nu există ceva care să depășească echipamentele performante și originale din Centrele AS.

Ce este Body Contouring?

Conturarea corpului este un nou domeniu al industriei estetice conceput pentru a tonifia, sculpta și rafina corpul. Folosind o serie de tehnologii de înaltă tehnologie, precum terapia cu ultrasunete, vacuum-ul, radiofrecvența sau criolipoliza, tratamentele de remodelare corporală ajută pacienții să reducă depozitele de grăsime, să-și tonifieze pielea și să îmbunătățească aspectul general al pielii. În urma procedurilor, obții o piele mai fermă, reducerea grăsimilor sau a celulitei.

Clasic, singura modalitate de a obține un aspect fizic conturat și tonifiat se rezuma la proceduri chirurgicale precum liposucția. Cu toate acestea, tratamentele non-invazive de conturare a corpului, cum ar fi criolipoliza sau tratamentul cu VelaShape, au apărut pentru a oferi aceleași beneficii de reducere a grăsimii și sculptare a siluetei într-o manieră non invazivă. Aceste tratamente nu implică utilizarea bisturiului, anestezie, incizii chirurgicale sau timp de recuperare. Tehnologiile moderne de conturare a corpului se bazează pe procese dovedite clinic, pentru a distruge depozitele de grăsime, pentru a tonifia pielea și pentru a ridica sau netezi celulita. 

Beneficiile Body Contouring fără intervenție chirurgicală

Tratamentele nechirurgicale de conturare a corpului pot ajuta fiecare pacient să ajungă la forma dorită a corpului. Astfel, se pot distruge celule adipoase, celulita se șterge iar pliurile de grăsime pot și ele îndepărtate. Iată care sunt principalele beneficii aduse de procedurile de remodelare corporală non invazive:

  • Pierderea semnificativă de grăsime din zone dificil de antrenat prin exerciții fizice 
  • Conturarea zonelor cheie ale corpului, inclusiv abdomenul, partea interioară a coapselor, flancurile sau brațele 
  • Ridicarea și tonifierea feselor, cu efect de „lifting” instant
  • Tratarea laxității pielii, aceasta devine mai tonifiată 
  • Tratamente complet fără intervenție chirurgicală, bisturiu sau timp de recuperare
  • Reconturarea și redefinirea siluetei, de la coapse și abdomen până la brațe și picioare
  • Ședințe rapide, care variază între 30 și 120 de minute
  • Rezultate vizibile rapid, chiar după prima ședință, care se mențin timp îndelungat 

Te așteptăm în centrele noastre unde silueta ta este reinventată, așa cum îți dorești, cu efort minim și rezultate imediate. 

Programează-te chiar acum!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)

Atelierul de Slăbit Tineretului (0314.053.953)

Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771.572.129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.