Cum te ajută procedurile de remodelare corporală să obții o siluetă armonioasă? - Atelierul de Slăbit

Cum te ajută procedurile de remodelare corporală să obții o siluetă armonioasă?

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Conturarea corporală efectuată prin metode non-chirurgicale este alternativa perfectă la procedurile invazive, cu recuperare. Există o varietate de proceduri nechirurgicale de reducere a grăsimii și reconturare a siluetei. Aceste proceduri reduc sau îndepărtează grăsimea din zone greu de înlăturat prin exerciții fizice sau diete. Majoritatea tratamentelor nechirurgicale de reducere a grăsimii se bazează pe unul dintre aceste patru principii:

 • Criolipoliza sau răcirea controlată a anumitor zone de pe corp unde sunt prezente depozite de grăsime, utilizează temperaturi scăzute care vizează și distrug celulele adipoase.
 • Lipoliza cu laser folosește încălzirea controlată și energia laser pentru a viza celulele adipoase.
 • Lipoliza cu radiofrecvență utilizează încălzirea controlată și tehnologia cu ultrasunete pentru a viza celulele adipoase.
 • Lipoliza prin injectare folosește acidul deoxicolic injectabil pentru a elimina celulele adipoase.

Procedurile nechirurgicale de conturare a corpului nu sunt destinate în sine pentru a fi soluții de slăbire. Candidații ideali sunt aproape de greutatea dorită și doresc să elimine surplusul de grăsime rezistent la metodele clasice de slăbire. 

Fapte

Dacă apelezi la procedurile de conturare a corpului care nu sunt chirurgicale îți poți relua activitățile zilnice imediat după tratament.

Cele mai frecvente riscuri si efecte secundare sunt ușoare și se remit în scurt timp, iar acestea includ: roșeață, o ușoară inflamație a zonei tratate sau ușor disconfort

Criolipoliza

CoolSculpting este un tratament aprobat de Food and Drug Administration (FDA). Este o tehnică non-invazivă de reducere a grăsimilor care provine din știința criolipolizei. Procedura constă în utilizarea temperaturilor scăzute pentru a viza și distruge celulele adipoase din diferite zone ale corpului, fără ca țesuturile din jur să fie afectate. Temperaturile de îngheț distrug definitiv celulele adipoase, care sunt în cele din urmă eliminate din corp prin sistemul limfatic. Odată ce aceste celule dispar, zona tratată capătă un contur nou, îmbunătățit.

Ce zone sunt vizate de tratamentul de criolipoliză? 

 • abdomen
 • coapse
 • flancuri
 • brațe
 • spate
 • zona sub fesieră
 • bărbia dublă

Lipoliza cu laser

Este o procedură autorizată pentru prima dată de FDA în 2015. Tratamentul este non-invaziv și utilizează energia laser pentru a încălzi și a înlătura celulele adipoase. Temperaturile ridicate ale tratamentului distrug aceste celulele, care sunt eliminate apoi de sistemul limfatic al corpului în aproximativ 12 săptămâni după procedură.

Zone de aplicare a tratamentului:

 • abdomen
 • flancuri

Lipoliza cu radiofrecvență

Reprezintă o proceduri nechirurgicală aprobată de FDA care utilizează tehnologia cu ultrasunete pentru a contura corpul. În general, tehnologia cu ultrasunete este foarte blândă cu pielea atunci când tratează depozitele de grăsime, iar disconfortul creat este minim. 

Zone care sunt vizate:

 • abdomen
 • flancuri

Durata tratamentului:

Lipoliza prin injectare

Injecțiile sunt utilizate pentru a rezolva problema depozitelor de grăsime din zone delicate, cum este cea de sub bărbie (bărbia dublă). Este utilizată o substanță sintetică ce este produsă în mod natural de organism și care ajută la absorbția grăsimilor. Acidul deoxicolic are potențialul de a distruge celulele adipoase. Apoi, organismul metabolizează treptat celulele moarte în săptămânile după tratament.

Zone vizate de tratament:

 • Sub bărbie bărbiei

Conturarea corpului prin metode non-invazive în comparație cu tratamentele chirurgicale

Riscurile asociate tratamentelor chirurgicale includ riscuri de anestezie, infecție, acumulare de lichid, deteriorarea structurilor și organelor profunde, tromboza venoasă profundă, complicațiile cardiace și pulmonare și altele. Conturarea corpului cu ajutorul procedurilor non-invazive constă în tratament cu  efecte secundare minore, în cazul în care acestea apar. 

În final, este important să reții că reconturarea corporală și eliminarea grăsimii cu ajutorul tratamentelor moderne de remodelare trebuie însoțite de un stil de viață sănătos, inclusiv o dietă corespunzătoare și exerciții fizice regulate. Acest lucru te va ajuta să maximizezi și să menții rezultatele obținute pe termen lung.

Te așteptăm la Atelierul de Slăbit!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)

Atelierul de Slăbit Tineretului (0314.053.953)

Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771.572.129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.