Cum poți avea grijă de părul tău toamna? - Atelierul de Slăbit

Cum poți avea grijă de părul tău toamna?

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Schimbările climatice vin la pachet cu un set de neplăceri pentru păr. Conform unor studii, scalpul se usucă mai frecvent pe timp de iarnă. Acest fapt se manifestă la nivelul scalpului prin mătreață. La această afecțiune contribuie lipsa de umiditate, schimbările climatice sau chiar o dietă neadecvată. 

Toamna este anotimpul care vine cu o schimbare climatică majoră și dramatică, cu temperatura care scade brusc și cu decalajul acesteia dintre noapte și zi. Schimbările climatice din toamnă aduc dificultăți pentru menținerea sănătății, iar acest lucru se reflectă și la nivelul pielii. Odată cu fluctuațiile temperaturii apar și alte schimbări, precum: apetitul schimbător, scalpul uscat, pielea aspră și mai multe modificări biologice. 

Dacă ai observat că îți cade părul, mai ales la început de toamnă, este un semnal că trebuie să acorzi mai multă atenție îngrijirii acestuia. Căderea părului în lunile octombrie și noiembrie este un fenomen sezonier pentru multe femei, ale căror rezultate sunt abia vizibile. Cu toate acestea, este posibil ca unele femei să se confrunte în această perioadă cu o cădere mai agresivă a părului. Pentru a estompa căderea părului și pentru a diminua cât mai mult fenomenul, specialiștii centrelor noastre au o serie de recomandări.

Relaxați părul prins în ”Coada de cal”

Coada de cal este un stil minunat pentru vară, dar pe măsură ce vremea devine mai rece, aceasta poate duce la ruperea gravă a firelor de păr și ”stresează” scalpul. Încearcă să ții părul prins mai lejer și evită să-l ții strâns pe timpul nopții. 

Aplică mască tratament

Pentru scalp și fortifierea firelor de păr, aplică o mască tratament. Este esențial acest tip de tratament pentru îngrijirea părului. Acest lucru va condiționa vârfurile, adăugând în același timp multă strălucire părului. Se recomandă un tratament bi-săptămânal de condiționare profundă.

Apelează la tratamentele profesionale din Centrele AS

Una dintre cele mai eficiente proceduri pentru stoparea căderii părului care poate fi efectuată în Centrele AS este mezoterapia. Tratamentul se efectuează pentru stimularea regenerării foliculilor piloși, cât și cu scopul de a prelungi duratei de creștere și de activare a foliculilor existenți deja. Pentru sezonul de toamnă, în funcție de gradul de cădere a părului, specialiștii recomandă folosirea anumitor cocktail-uri de mezoterapie. În urma tratamentului de mezoterapie, părul își recapătă densitatea, căderea părului se diminuează vizibil în intensitate, iar firele își refac structura și își recapătă grosimea.

Dacă te confrunți cu căderea părului la început de toamnă, programează-te pentru un tratament de mezoterapie în centrul din Dorobanți!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.