Cum alegi centrul potrivit pentru epilarea definitivă? - Atelierul de Slăbit

Cum alegi centrul potrivit pentru epilarea definitivă?

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Epilarea definitivă cu laser se poate realiza în multe centre, dar când îți dorești ce este mai sigur pentru tine și urmărești rezultatele, lista devine foarte scurtă. Există o serie de factori de care ar fi bine să ții cont înainte de programarea unui tratament de epilare definitivă cu laser. Alături de echipamentele originale din centru și întreținerea corespunzătoare a acestora, interesează-te ca centrul pe care îl alegi să îndeplinească și următoarele criterii:

Consultație pentru evaluarea sănătății pielii

Asigură-te că centrul pe care îl alegi pentru epilarea definitivă cu laser oferă posibilitatea efectuării unui consult dermatologic înainte de procedură. Centrele de înfrumusețare AS sunt susținute de Clinica AS, cu medici specialiști și dedicați, care vin în întâmpinarea clienților cu expertiza lor medicală pentru desfășurarea tratamentelor în deplină siguranță. În plus, toți terapeuții de Centrelor AS au pregătire medicală.

Experiență

Caută un centru de epilare laser cu experiență în efectuarea procedurii, cu recenzii bune și clienți mulțumiți care recomandă tratamentul. Specialiștii centrului ar trebui să fie permanent instruiți în aplicarea celor mai noi protocoale de tratament. În plus, este de apreciat ca terapeuții să fie calzi, discreți și să ofere siguranța unui tratament efectuat corect. Ai grijă și la schema de tratament care trebuie să fie personalizată, în funcție de tipologia pielii tale, vârstă, rezultate urmărite și timp. 

O varietate de servicii laser pentru toate tipurile de piele

Tratamentele de epilare definitivă se pot aplica și pentru alte afecțiuni, precum vergeturile sau foliculita. În Centrele AS sunt disponibile cele mai performante și moderne echipamente laser, care pot ținti firele de păr indiferent de tipul pielii, deschisă sau închisă la culoare. Un tratament sigur și eficient se poate efectua prin combinarea tipurilor de tratament.

Siguranța pacientului

Siguranța pacientului ar trebui să fie prioritatea centrului. Ca și în cazul oricărei alte proceduri, să te asiguri că ești corect informat despre toate riscurile sau reacțiile adverse care pot să apară. Specialiștii îți vor face o serie de recomandări legate de expunerea la soare, te vor informa despre influența anumitor medicamente asupra pielii și vor analiza istoricul de sănătate pentru a stabili cât este de sensibilă pielea ta la energia termică a laserului. 

Sezonul estival este aproape, iar în Centrele AS te bucuri de rezultate rapide în urma tratamentului de epilare definitivă cu laser. Programează-te cât mai curând!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)

Atelierul de Slăbit Tineretului (0314.053.953)

Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771.572.129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.