Criolipoliza CoolTech este tratamentul pentru menținerea siluetei pe termen lung - Atelierul de Slăbit

Criolipoliza CoolTech este tratamentul pentru menținerea siluetei pe termen lung

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Cooltech te ajută să reduci depozitele de grăsime greu de eliminat, cu ajutorul unei tehnologii avansate care îngheață controlat și sigur țesutul adipos până la cele mai profunde straturi ale pielii. Tratamentul Cooltech reprezintă o modalitate eficientă de a îndepărta definitiv grăsimea încăpățânată, fiind o alternativă nechirurgicală la liposucție.

În ciuda unui stil de viață sănătos, cu o dietă adecvată și exerciții fizice regulate, există zone ale corpului care par să rețină grăsimea. Acum, cu ajutorul tehnologiei revoluționare Cooltech, poți viza depozitele încăpățânate de grăsime în una sau două sesiuni de tratament și fără timp de recuperare. Aceasta este o procedură de conturare a corpului nechirurgicală, care poate trata cu succes zonele în care există exces de grăsime, ajutându-te să obții silueta ideală. Tratamentul poate fi privit ca o versiune non-invazivă a liposucției. Cooltech poate viza zone precum fesele, coapsele, șoldurile, spatele, zona abdominală și interiorul genunchilor.

Această procedură non-invazivă este potrivită pentru bărbați și femei, cu două aplicatoare de mână pentru o reducere mai rapidă a grăsimilor și mai puține sesiuni de tratament. În prima sesiune de tratament, până la 30% din grăsime poate fi eliminată. În Centrele AS poți să programezi deja prima ședință de Criolipoliză efectuată cu echipamentul original și acreditat Cooltech.

Tratamente eficiente și puternice
Cooltech este o revoluție în reducerea grăsimilor, fiind proiectat pentru tratarea depozitelor de grăsime localizate în diferite zone ale corpului. Cu aplicatoare multiple concepute pentru a se adapta tuturor zonelor corpului, se poate efectua o remodelare completă a siluetei.

Folosind un proces de răcire numit lipoliză asistată la rece, sistemul Cooltech vizează și elimină permanent celulele adipoase. Această procedură non-invazivă vizează selectiv celulele adipoase fără a deteriora țesutul din jur.

Răcire controlată
Celulele adipoase sunt semnificativ mai vulnerabile la schimbările de temperatură decât alte tipuri de țesut corporal. Criolipoliza îngheață celulele adipoase declanșând apoptoza (moartea celulară controlată), grăsimea din organism fiind astfel eliminată în mod treptat și natural.

Remodelare completă a corpului
Cu cele 6 aplicatoare, Cooltech poate să elimine grăsimea din zone greu accesibile de pe corp. Aplicatoarele se adaptează perfect zonelor, astfel că tu poți să remodelezi silueta așa cum ți-ai dorit mereu. Nu trebuie să-ți faci griji pentru siguranța ta sau rezultatele obținute. Cooltech a fost studiat în numeroase studii clinice cu predictibilitate clinică certificată și rezultate maxime. Tehnologia Cooltech se bazează pe știința dovedită a lipolizei asistate la rece.

Alternativa la liposucție
Sistemul Cooltech a fost conceput pentru a sculpta și contura corpul. Tehnologia Fat Freezing este o modalitate eficientă de a elimina depozitele de grăsime fără durerea sau riscurile implicate de metodele tradiționale. Tratamentul Cooltech este perfect dacă te deranjează denivelările și umflăturile pielii datorate grăsimii în exces, pe care exercițiile fizice nu le pot îndepărta.

Cooltech este un tratament rapid și simplu. Aceasta presupune utilizarea simultană a două aplicatoare de mână pe zona corpului care urmează să fie tratată. Pielea intră ușor în aplicator și este răcită la temperatura selectată, necesară pentru reducerea grăsimii. Terapeuții din centrele Atelierul de Slăbit au pregătire medicală și alcătuiesc planul de tratament în funcție de particularitățile fiecărui client. Astfel, temperatura va fi ajustată în funcție de zona țintă și de grosimea pliului de grăsime. Tratamentul poate dura până la 70 de minute. Această procedură este bine tolerată de organism, disconfortul fiind minim. Pacienții au descris procesul ca fiind rece pe piele, cu o ușoară senzație de strângere. Nu este nevoie de anestezie.

Te așteptăm și pe tine să programezi prima ședință de criolipoliză Cooltech în centrul Atelierul de Slăbit cel mai apropiat de casa ta!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)
Atelierul de Slăbit Tineretului (0314.053.953)
Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771.572.129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate