Ce reprezintă greutatea ideală? - Atelierul de Slăbit

Ce reprezintă greutatea ideală?

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Greutatea ideală poate fi diferită de cea pe care ne-o imaginăm noi că ar trebui să o avem pentru a fi în cea mai bună formă și a ne simți bine în pielea noastră. Există o serie de măsurători care se fac pentru a determina greutatea ideală, în funcție de organismul fiecăruia. Se iau în calcul parametri precum vârsta, înălțimea și se ține cont dacă ești femeie sau bărbat. Există numeroase tabele prezentate online și metode de calcul menite să determine câte kilograme ar fi bine să avem în orice perioadă a vieții. Terapeuții centrelor Atelierul de Slăbit, care colaborează cu medicii Clinicii AS pentru a alcătui metode eficiente de slăbire și menținere, îți recomandă să apelezi la un medic și la un specialist în remodelare corporală atunci când îți dorești să afli care este greutatea ta ideală. 

Un corp sănătos și o siluetă armonioasă nu sunt greu de obținut și menținut dacă apelezi la combinația perfectă de tratamentele și procedurile, care adaptate organismului tău, îți vor oferi cele mai bune rezultate, într-un timp scurt și care să se menține o perioadă îndelungată.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a determina greutatea optimă este calculul Indicelui de masă corporală (IMC sau BMI – în engleză – Body Mass Index). Acesta reprezintă un indiactor oficial recunoscut științific, de calculare a greutătii ideale pentru o viață sănătoasă, așa cum urmărim pentru toți clienții noștri. 

Este important să reții: cu cât valoarea indicelui de masă corporala crește, cu atât este mai ridicat și riscul pentru următoarele afecțiuni:

 • boli pulmonare: sindromul de apnee în somn
 • probleme articulare: artroza genunchiului
 • diabet zaharat
 • cancer

Pentru calulcarea IMC-ului, cel mai bine programează-te într-unul dintre centrelor noastre, deoarece utilizăm un echipament special de cântărire de ultimă generație care oferă informații detaliate specialistului în remodelare corporală. 

 • Greutatea
 • Cantitea de apă din organism
 • Masa musculară
 • Masa de găsime
 • BMI – indicele de masă corporală
 • PBF – procentul de grăsime
 • Grăsimea viscerală
 • Nr. de kcal. pe care trebuie să le consumi dacă vrei sa menții aceeași greutate
 • Nr. de kcal. pe care trebuie sa le consumi dacă vrei să slăbești
 • Câte calorii consumi în 30 de min. pentru diferite sporturi / activități

În urma acestei analize medicul nutriționist împreună cu specialiștii în remodelare corporală vor identifica eventuale probleme care te împiedică să ajungi la formele dorite și vor stabili o dietă personalizată și un plan de tratament pentru îmbunătățirea texturii pielii și îți vor recomanda proceduri de remodelare corporală pentru a accelera întreg procesul de șlefuire a siluetei.

Întreg demersul și progresul va fi urmărit de la o ședință la alta, astfel încât să cunoști în orice moment statusul eforturilor tale. 

Programează o evaluare corporală gratuită – acesta este primul pas către o siluetă sănătoasă și armonioasă!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314 053 954)

Atelierul de Slăbit Tineretului (0314 053 953)

Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771 572 129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.