Ce presupune corpul ideal? - Atelierul de Slăbit

Ce presupune corpul ideal?

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Silueta ideală este acea formă desăvârșită a corpului pe care ne-o imaginăm și spre care tindem. Este cea mai bună formă de reprezentare a noastră. Există o multitudine de siluete ideale construite în funcție de așteptările particulare ale fiecăruia. De aceea, spunem că silueta ideală este mereu subiectivă, iar metodele de a o dobândi așa cum ne-o imaginăm trebuie să fie personalizate și adaptabile. Nu se poate aplica tuturor aceeași ”rețetă”. La Atelierul de Slăbit urmăm această idee. Suntem diferiți în concepții, abordări, dorințe și aspirații, de aceea specialiștii centrelor Atelierul de Slăbit compun scheme de tratament personalizate pe nevoile fiecărui client. 


Ideea corpului perfect este influențată de mediu și de cultură. Persoanele foarte populare setează standarde de frumusețe și creează diverse tendințe în materie de kilograme, proporții sau aspect.


În cadrul Atelierului de Slăbit vei găsi proceduri care îți vor șlefui silueta și te vor ajuta să-ți menții o piele tonifiată și tânără. Tratamentele de îngrijire a pielii cu ajutorul cărora este îmbunătățit considerabil aspectul fizic sunt dedicate atât femeilor cât și bărbaților. Schemele de tratament sunt personalizate în funcție de particularitățile fiecărui corp și sunt alcătuite cu suportul medicilor specialiști din cadrul clinicii noastre medicale. Acest gen de servici integrate nu le poți găsi în cadrul altor centre de remodelare corporală și înfrumusețare, întrucât conceptul nostru este unic în România.

Specialiștii noștri vor găsi soluții problemelor cu care te confrunți și te vor ajuta să ajungi la silueta mult visată într-un mod sănătos. Poți afla aici mai multe detalii despre procedurile noastre.


Ești cu zâmbetul pe buze atunci când te simți bine în pielea ta, când știi ca ai corpul și pielea pe care ți le dorești, când ești mulțumit atunci când te privești în oglindă. De multe ori, este nevoie să vezi doar tu că arăți bine și să fii fericit 😃. Iar specialiștii noștri au șlefuit până în prezent sute de siluete, aducând tot atât de multe zâmbete celor care au apelat cu încredere la serviciile noastre integrate. 


Te invităm să faci primul pas către silueta ta ideală!

Programează o evaluarea corporală profesională în unul din centrele noastre.

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.