Ce înseamnă un stil de viață sănătos? - Atelierul de Slăbit

Ce înseamnă un stil de viață sănătos?

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

O sănătate bună nu înseamnă doar absența bolilor, ci o stare de bunăstare fizică și mentală completă. Pentru a obține o bună sănătate, este nevoie de o dietă echilibrată, activitate fizică regulată, evitarea pe cât posibil a tutunului și odihnă din plin.

Corpurile noastre sunt ca niște mașini care au nevoie de un echilibru de proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine, minerale și apă, pentru a rămâne în stare bună de funcționare. Greșește echilibrul și sănătatea ta va avea de suferit.

O dietă echilibrată înseamnă să mănânci doar câte calorii folosești în timpul zilei și orice exces va fi depozitat de corp sub formă de grăsime. Acest lucru se întâmplă dacă mănânci mai mult decât arzi. 

Cât de importantă este o dietă echilibrată?

Specialiștii în remodelare corporală din centrele noastre îți împărtășesc o serie de beneficii importante ale unei diete echilibrate:

  • un sistem imunitar puternic pentru prevenirea și combaterea infecțiilor
  • un risc mai mic pentru anumite tipuri de cancer
  • tensiune arterială scăzută
  • greutate corporală adecvată
  • mai multă energie
  • nutrienți esențiali pentru susținerea regenerării țesuturilor

Totodată, există și o serie de alimente care ar fi de preferat să le eviți, dacă îți dorești să te menții în formă și să-ți păstrezi sănătatea. Mulți oameni nu cumpără și nu pregătesc mâncarea cu alimente proaspete, iar cauza este ușor de identificat: lipsa timpului și costul accesibil al mâncărurilor semipreparate, procesate sau de tip fast-food. Cu toate acestea, mâncarea preparată rapid are un impact negativ asupra sănătății noastre. 

Care sunt tipurile de alimente care este de preferat să nu le consumi?

  • chipsurile și ciocolata – snack-uri bogate în calorii și cu o valoare nutritivă redusă
  • mâncarea rapidă de tip fast-food – hamburgerii și pui prăjit, bogate în grăsimi;
  • mâncarea semi-preparată – care se pregătește rapid în cuptorul cu microunde are adesea prea multă sare și zahăr.

Cât de important este să rămâi activ?

Corpul tău nu este construit pentru mișcare. Pentru a păstra articulații, mușchii și pielea într-o formă bună, este nevoie de exerciții fizice regulate sau de un stil de viață activ. De exemplu, mersul pe jos este o metoda foarte bună pentru a menține sănătatea organismului. Dacă te oprești din mișcare, vei observa cum fizicul tău va avea de suferit. 

Când ești activ, corpului tău îi este mult mai ușor să facă față amenințărilor precum boala, rănirea sau gustările ocazionale cu zahăr sau grăsime.

Exercițiul te ajută, de asemenea, să îți menții și un psihic sănătos, un factor determinat pentru o siluetă armonioasă Mai puțină grăsime corporală -> mai puțină oboseală -> te simți bine în pielea ta. 

Stilul de viață sănătos susține procedurile de remodelare corporale și determină menținerea rezultatelor timp îndelungat. 

Te așteptăm în centrele noastre pentru a obține o siluetă și o piele de invidiat!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)

Atelierul de Slăbit Tineretului(0314.053.953)

Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771.572.129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate