Fiecare dintre noi se confrunta cu situatii stresante. Insa, dupa cum bine stiti, in viata trebuie sa existe un echilibru, de aceea iti recomandam sa ai momente de relaxare la fel de des cum ai si situatii dificile de depasit.
Unul dintre cele mai dorite servicii de relaxare este drenajul limfatic. Cel mai adesea, persoanele care incearca drenajul limfatic isi achizitioneaza sedinte saptamanale.
Ce este drenajul limfatic?
Drenajul limfatic este un masaj usor combinat cu aplicarea presiunii usoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism unde se aduna toxine pentru a fi drenate in sistemul circulator limfatic.
Ce este limfa?
Limfa este un lichid care circula prin sistemul limfatic, rolul acesteia fiind acela de a elimina toxinele din organism. Aceasta se aduna in ganglionii limfatici, iar masajul in punctele unde se gasesc acestia stimuleaza eliberarea toxinelor din ganglioni.
Ce este presoterapia si de ce este atat de utilizata?
Presoterapia este o metoda de slabire asistata care se face prin drenaj limfatic.
Principala calitate a acestei proceduri este de a ameliora circulatia sanguina si limfatica a taliei, a bratelor si a picioarelor prin intermediul unui costum dotat cu niste camere care se umfla si dezumfla, determinand astfel efectuarea acelui masaj specific.
Beneficii:
- Recomandat pentru tratamentul celulitei;
- Stimuleaza eliminarea toxinelor din corp;
- Ofera o slabire eficienta, o alternativa sigura la liposuctie.
- Modeleaza corpul, redefinind musculatura intr-un mod armonios.
- Amelioreaza durerea si umflarea, oferind un confort imediat.
- Redefineste picioarele, abdomenul si bratele, sporind in acelasi timp elasticitatea pielii.
In termeni tehnici, presoterapia este un sistem de compresie proiectat pentru a creste fluxul venos si limfatic si de a spori curatarea fluidelor extra-celulare.
Ce tehnologie folosim la „Atelierul de Slabit”?
La Atelierul de Slabit iti propunem drenajul limfatic cu aparatul „Esthetic Quirumed”.
Aceasta terapie e extrem de relaxanta, precum un masaj de calitate si complet non-invaziv.
Prin aplicarea de presiuni diferite (controlate secvential) asupra lantului ganglionar, in functie de particularitatile fiecarei zone, se realizeaza o drenare treptata a fluidelor.
[vfb id=’1′]