Care sunt tratamentele la care poți apela în sezonul cald și procedurile care nu sunt recomandate în această perioadă - Atelierul de Slăbit

Care sunt tratamentele la care poți apela în sezonul cald și procedurile care nu sunt recomandate în această perioadă

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Vara, toată atenția se îndreaptă asupra pielii și siluetei. Odată cu planificarea concediului, începe și planul de a fi în cea mai bună formă în vacanță. Și, cum timpul nu este un aliat în acest context, începi să te îngrijorezi că nu vei reuși să obții rezultatele dorite până pleci. Însă, chiar și în timp foarte scurt, există tratamente pe care le poți urma, cu rezultate extraordinare chiar după prima ședință. Mai mult, cu ajutorul specialiștilor și a medicilor specializați, poți obține o piele netedă (fără celulită și grăsime), hidratată, sănătoasă și un chip întinerit.

Ce poți face pentru a obține o siluetă perfectă pentru costumul de baie?

Proceduri combinate de remodelare corporală

Specialiștii îți pot recomanda o serie de proceduri pe care le poți alterna pentru a obține rapid silueta mult dorită pentru plajă – tonifiată, fără celulită și fără grăsime. VelaShape, Criolipoliza Cooltech și Drenajul limfatic sunt procedurile cheie care îți vor șlefui rapid silueta. Tratamentul cu VelaShape atenuează sau chiar șterge celulita, rezultatul fiind vizibil după prima ședință, în timp ce criolipoliza distruge celulele de grăsime pe zonele dorite. Rezultatele sunt chiar accelerate de drenajul limfatic care susține corpul în eliminarea mai rapidă a toxinelor și reziduurilor. 

Ca abordare generală de tratament, într-o săptămână poți efectua drenaj limfatic zilnic, 2 proceduri VelaShape și un tratament de Criolipoliză. 

Cum rămâne cu tenul și pielea lipsită de fermitate? 

Radiofrecvența pentru corp și față te ajută să obții un lifting instant al pielii și mai multă fermitate. Tratamentul de radiofrecvență este o alternativă excelentă la procedurile minim invazive de întinerire și ajută pielea să se regenereze prin stimularea producției de elastină și colagen. Ridurile îți vor fi atenuate iar laxitatea pielii mult redusă. Radiofrecvența finisează rezultatele obținute prin tratamentul cu VelaShape și Criolipoliză. 

Pentru a-ți pregăti tenul de soare, este nevoie să te asiguri că este foarte bine hidratat și curățat. În acest sens, poți efectua un tratament Hydrafacial sau Hydrabeauty și unul de Intraceuticals. Hydrafacial te ajută să elimini de pe chip, gât, decolteu, și umeri orice imperfecțiune. Soluțiile speciale care se aplică pe piele în timpul tratamentului Hydrafacial pătrund în profunzimea dermului, determinând regenerarea pielii din interior. În urma procedurii Intraceuticals obții o piele mai tânără și intens hidratată, cu reducerea ridurilor de expresie.

Care sunt procedurile pe care ar fi bine să le eviți în sezonul cald?

Vara, ar fi indicat să eviți peeling-urile care nu sunt speciale pentru sezonul cald, microdermabraziunea și tratamentele cu extracții agresive. Acestea pot lăsă urme pe piele care se vor colora în urma expunerii la soare și tenul va prezenta apoi pete maronii. De asemenea, epilarea definitivă care nu este efectuată cu tehnologii testate pentru sezonul cald este o procedură pentru care ar trebui să aștepți până la toamnă. 

Te așteptăm în centrele noastre Atelierul de Slăbit să te ajutăm să-ți pregătești rapid pielea și corpul pentru costumul de baie!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)

Atelierul de Slăbit Tineretului (0314.053.953)

Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771.572.129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate