Caracteristicile unui ten sănătos - Atelierul de Slăbit

Caracteristicile unui ten sănătos

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

O piele sănătoasă înseamnă o piele frumoasă! Când caracteristica principală a pielii tale este sănătatea, atunci aceasta va arăta bine, chiar și în absența machiajului sau a produselor de înfrumusețare facială. Specialiștii în îngrijire estetică ai Atelierului de Slăbit au alcătuit o listă cu câteva repere despre cele mai importante caracteristici ale unui ten sănătos.  

Mereu hidratată

Pielea care rămâne hidratată, chiar și în absența utilizării produselor specifice este un atribut al sănătății. Menținerea umidității pielii este importantă, astfel încât aceasta să se adapteze la temperaturile și mediul în schimbare. Dacă pielea este hidratată, nu se va usca ușor când afară este cald sau când stai într-o cameră cu aer uscat. Totodată, vei observa că pe o piele hidratată, machiajul se va așeza mai bine și va rezista mai mult timp.

Este important să știi că hidratarea este necesară pentru fiecare tip de piele, chiar și dacă ai o piele grasă. Folosirea produselor de hidratare potrivite pentru tipul de piele îți va oferi un avantaj împotriva factorilor de mediu care usucă pielea, cum ar fi căldura intensă și frigul.

Evident că există și o gamă de tratamente moderne, cum este Hydrafacial, care îți vor ajuta pielea să fie mai hidratată, într-un mod natural, și în urma căruia vei observa cum aceasta se luminează și nu se mai simte rigidă, strânsă. 

Ten luminos și strălucitor

Utilizarea produsele din trusa de machiaj pentru a oferi luminozitate tenului nu este o modalitate sănătoasă de a obține o piele luminoasă. O piele care să ”strălucească” poate fi urmarea unei îngrijiri adecvate, atât acasă cât și cu ajutorul tratamentelor profesionale, urmând obiceiuri sănătoase și alimente care o hrănesc în mod natural. La fel ca o piele catifelată, una strălucitoare se obține atunci când există mai puține celule moarte la suprafață. Celulele moarte sunt cele care generează un aspect tern și lipsit de viață al tenului. Așadar, nu uita de tratamentele uzuale pentru exfoliere. Periodic, este nevoie să apelezi și la un peeling mai profund, pentru a stimula regenerarea celulară și eliminarea mai rapidă a reziduurilor de pe piele.

Catifelată la atingere

Pielea catifelată este obiectivul multor femei. Fără imperfecțiuni, coșuri, acnee sau pete aspre. Deși nu este o sarcină ușoară să păstrezi pielea fină, nu te descuraja! Pe lângă tratamentele de întreținere pe care le efectuezi acasă, poți apela la specialiștii în estetică facială care îți vor propune tratamentele potrivite tipului tău de ten, pentru a-l menține curat. În acest sens, microdermabraziunea combinată cu fiole de hidratare sau regenerare reprezintă o modalitate excelentă de a te bucura de o piele catifelată mereu.

La Atelierul de Slăbit avem o gamă largă de tratamente faciale de unde poți alege pentru a-ți menține sănătatea și frumusețea pielii. Iar dacă nu știi ce anume ți se potrivește, te invităm pentru recomandări la o evaluare facială gratuită efectuată de specialiștii noștri.

Pentru programări, alege centrul cel mai apropiat de casa ta:

Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771 572 129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!
Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.