Căderea părului primăvara - Atelierul de Slăbit

Căderea părului primăvara

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Ați observat că tot mai mult păr rămâne pe perie după ce te piepteni? Grădina ta se umple de flori primăvara, dar părul tău începe să devină rar? Căderea părului este o afecțiune întâlnită la început de primăvară. Iată ce spun specialiștii centrelor AS, care sunt în permanentă legătură cu medicii dermatologi din cadrul Clinicii AS:

Este normal să-ți cadă părul primăvara?

Aceasta este o întrebare frecventă în rândul bărbaților și al femeilor. Acest fenomen poate fi normal și face parte din regenerarea naturală a părului. Aceasta înseamnă că firele de păr pierdute vor fi înlocuite de altele noi. Însă, când pierzi mai mult păr decât de obicei, este normal să te îngrijorezi. 

Părul reprezintă o parte a identității. În tinerețe, pierderea părului se realizează într-un ciclu regulat și este înlocuit rapid. 

Există fenomenul de pierdere sezonieră a părului?

Căderea sezonieră a părului nu este un mit, este o realitate. Unele teorii susțin că ciclul de regenerare a părului este mai activ la femei și reacționează mai repede la schimbarea anotimpului. 

Dacă ai observat accelerarea căderii părului odată cu venirea primăverii, nu trebuie să îți faci griji. Însă, dacă te confrunți cu căderea bruscă a părului, aceasta este cu totul altceva. Căderea bruscă a părului poate indica probleme de sănătate sau poate fi chiar o afecțiune în sine. De aceea, trebuie să te adresezi medicului dermatolog.

Cauze frecvente care pot determina căderea părului

  • Stresul poate provoca căderea părului, mai ales dacă te-ai confruntat cu un stres brusc sau unul care se întinde pe o perioadă mai lungă de timp.
  • Bolile tiroidiene, cum ar fi hipotiroidismul și alte boli, cum ar fi lupusul, bolile autoimune și bolile de inimă pot cauza pierderea părului.
  • Reacțiile alergice la produsele pentru păr, precum alergiile la vopsirea părului, pot provoca tot felul de inflamații ale pielii, chiar și pe scalp. Inflamația foliculilor de păr este o cauză care determină căderea părului.
  • Unele produse pentru păr pot provoca, de asemenea, creșterea mai lentă a părului. De aceea, este important să te asiguri că acorzi atenție corpului tău când încerci pentru prima dată un produs nou pentru păr.
  • Dezechilibrele hormonale, boli precum sindromul ovarelor polichistice sau chiar sarcina pot face ca ciclul de regenerare a părului să fie afectat. 
  • Deficiențele de vitamine și minerale pot provoca, de asemenea, căderea părului. Lipsa de fier, proteine ​​și vitamina B12 pot determina căderea părului. 

Soluții pentru a avea un păr bogat și sănătos

Dacă te confrunți cu căderea temporară a părului, există soluții de regenerare rapidă și chiar de îmbogățire a podoabei capilare. Prin intermediul tratamentului de mezoterapie efectuat cu Nanopore Stylus în centrele de îngrijire și înfrumusețare AS, părul tău își recapătă densitatea, căderea părului se diminuează vizibil în intensitate, iar firele își refac structura și își recapătă grosimea. În timpul procedurii, substanțele hrănitoare introduse direct la baza firului de păr ating concentrații mari și sunt mult mai eficiente decât prin aplicarea lor direct pe scalp, sub formă de soluții. Rezultatul se observă rapid și procedura nu are contraindicații.

Te așteptăm în centrele noastre pentru tratamentul de cădere a părului!

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate