Alimentul săptamânii: OUL - Atelierul de Slăbit

Alimentul săptamânii: OUL

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

În general, ouăle sunt recomandate de specialiștii in nutriție, deoarece ajută atât la creșterea masei musculare cât și la arderea grăsimilor.

Dintotdeauna oul a fost  un aliment controversat.  Având un gust bun, a fost preferat de unele persoane care apoi au acuzat cazuri de îmbolnăvire în urmă consumului în exces.

În timp, s-a adeverit că excesul, de orice fel (nu doar alimentar) ne poate deteriora sănătatea.

bild1mango-and-egg-salad2

 

Afla mai mult! 

Albusul oului reprezintă aproximativ 55% din greutatea sa si concentreaza proporţia cea mai mare de proteine, enzime, vitamine şi substanţe minerale (săruri de potasiu, cantităţi mici de calciu, fier şi magneziu).

Galbenuşul oului reprezintă aproximativ 35% din greutate şi conţine mari cantităţi de lipide (64% sunt gliceride, 30% fosfolipide şi 6% colesterol).

Coaja reprezintă aproximativ 10% din greutatea unui ou şi este compusă din carbonaţi de calciu (94%), si de magneziu (1,5%), fosfaţi şi alte substanţe organice insolubile în apă.

Oul este un superaliment pentru ca el contine substanţe nutritive cu rol esential in mentinerea starii de sanatate (vitamina A, B2, B5, B6, B12, D, E, K, acid folic, seleniu, fosfor, calciu şi zinc)  şi acizi graşi Omega 3.

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate