5 rezoluții pentru un corp mai sănătos - Atelierul de Slăbit

5 rezoluții pentru un corp mai sănătos

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Am întrebat clienții Atelierului de Slăbit care sunt rezoluțiile lor pentru anul 2021. Nu am fost surprinși să constatăm că pierderea în greutate a fost cea mai populară rezoluție, în topul listei, alături de ”a fi o persoană mai bună”. Te regăsești și tu în această poziție? Dacă da, îți spunem că acesta este un obiectiv excelent, fiind strâns legat de sănătate, iar cu un plan solid și un sistem care să ajute în mod real la obținerea rezultatelor, ai cele mai mari șanse să ajungi unde ți-ai propus. Specialiștii în remodelare corporală de la Atelierul de Slăbit, care sunt în permanentă legătură cu medicii clinicii din cadrul centrelor noastre, au alcătuit 5 rezoluții ce au în prim plan un corp sănătos. Credem că acesta este primul pas în a obține o siluetă dorită, care să se mențină timp îndelungat.

Iată 5 obiceiuri sănătoase, realizabile, pe care le poți pune ușor în aplicare și care îți vor susține planul tău de a avea mai puține kilograme și o piele tonifiată.

1. Obține o imagine completă a stării de sănătate

Dacă și-ai propus rezoluții care se concentrează în jurul sănătății, este important să știi în ce stadiu te afli, iar acest lucru înseamnă să te informezi despre starea ta, din cap până în picioare. Începutul unui nou an este un moment excelent pentru a te concentra asupra acestui aspect. Îți recomandăm să mergi la un control medical general și să-ți faci o serie de analize ca să te asiguri că organismul tău funcționează în parametri optimi. Dacă acorzi atenție sănătății tale, vei economisi pe termen lung timp, bani și stres. Medicii de la Clinica AS te pot îndruma! Acest demers te va ajuta mult în procesul de slăbire și menținere a greutății care poate fi blocat de anumite afecțiuni.

2. Bea mai multă apă și mai puțină cafea

Rinichii și ganglionii limfatici trebuie să se filtreze zilnic. Cu cât circulația limfatică este mai bună, cu atât se realizează și o detoxifiere rapidă a organismului. În plus, acest aspect ajută și la eliminarea kilogramelor suplimentare și susține toate procedurile de remodelare corporală. 

Hidratarea corespunzătoare poate avea efecte spectaculoase asupra sănătății tale generale – de la mai multă energie la îmbunătățirea texturii pielii. În plus, schimbarea unei căni de cafea cu una de apă poate îmbunătăți concentrarea. 😉

3. Dormi mai mult

Somnul (sau mai exact lipsa acestuia) este adesea cauza principală a multor probleme de sănătate, inclusiv stresul și anxietatea, creșterea în greutate și imunitatea scăzută. Dar respectarea unui program de somn riguros poate fi dificilă, mai ales după sărbători, când te recuperăm după rutinele de culcare întrerupte. Deci, în Noul An, poți începe să ai un program îmbunătățit de somn. Ar putea să te ajute în acest sens eliminarea ecranelor din dormitor, reducerea consumului de cofeină și alcool înainte de culcare. Este important să-ți propui să dormi cel puțin șapte ore în fiecare noapte.

4. Practică ”Mindful eating”

Îmbunătățirea dietei și a obiceiurilor alimentare va avea automat un impact și asupra întreținerii unei greutăți corporale dorite. Poți mânca responsabil și asumat. Specialiștii noștri în remodelare corporală avertizează că micile snack-uri luate în timp ce te uiți la televizor sau lucrezi dăunează mult atât sănătății, cât și greutății. 

Încearcă să mănânci mai încet, să acorzi atenție acțiunii și a semnalului dat de organism atunci când este sătul, pentru a evita porțiile extra. Este important să mănânci când îți este cu adevărat foame și să te oprești când te-ai săturat.

5. Oferă-ți timp pentru tine

În mijlocul agitației zilnice, propune-ți să rezervi puțin timp și pentru tine, să-ți oferi acele lucruri care îți fac plăcere. Te va ajuta să te relaxezi și vei oferi astfel organismului un moment de respiro, atât de important pentru refacere fizică, dar și psihică. Pentru că, nu uita, frumusețea izvorăște din interior! 😉

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.