5 motive să alegi tratamentul pentru curățarea tenului cu Hydrafacial - Atelierul de Slăbit

5 motive să alegi tratamentul pentru curățarea tenului cu Hydrafacial

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Un ten curat și luminos este una dintre dorințele noastre cele mai mari, atunci când vorbim despre frumusețe. O rutină zilnică corectă de îngrijire a pielii este primul pas în obținerea tenului perfect pe care ți-l dorești. Iar, pentru potențarea rezultatelor, este recomandat să apelezi periodic la tratamentele profesionale de curățare în profunzime. Unul dintre aceste tratamente minune se realizează în centrele noastre cu aparatul medical – estetic Hydrafacial.

Curățarea, exfolierea, peeling-ul chimic, formarea colagenului și relaxarea mușchilor faciali oferite de Hydrafacial ajută la tratarea celor mai întâlnite afecțiuni precum: porii dilatați, ridurile, erupțiile sau subțierea pielii. Totodată, tratamentul cu Hydrafacial este potrivit și pentru anumite probleme mai serioase ale pielii. De aceea, tratamentele Hydrafacial sunt adesea folosite împreună cu terapia cu lumină LED. Lumina albastră poate ajuta la estomparea acneei, în timp ce lumina roșie poate ajuta la reducerea vizibilității ridurilor.

Hydrafacial este una dintre cele mai eficiente metode de rejuvenare facială. Studiile confirmă că Hydrafacial repară țesuturile lezate ale pielii, stimulează regenerarea celulară și  redă luminozitatea pielii. 

Iată 5 motive pentru care vei iubi tratamentul Hydrafacial:

1. Hydrafacial este o alternativă blândă și eficientă cu tenul tău la clasicele tratamente cosmetice.

2. Este potrivit pentru toate tipurile de piele. Indiferent dacă ai pielea sensibilă, prezinți un ten cu predispoziție acneică, te confrunți cu piele uscată sau grasă, Hydrafacial va funcționa perfect pentru tine.

3. Hydrafacial este singurul tratament facial care combină simultan, cu ajutorul tehnologiei avansate Vortex, patru funcții: curățare, exfoliere, hidratare și regenerare. În urma tratamentului vei rămâne cu un ten curat, luminos și hidratat în profunzime.

4. Fără timp de recuperare post-tratament. Poți să aplici machiajul în aceeași zi, dacă dorești, și să-ți continui activitățile obișnuite. 

5. Tratamentul este non-invaziv și nedureros și te poți bucura de luminozitatea pielii chiar după prima ședință. Este o bază ideală de machiaj, iar tu poți uita de grija fondului de ten.  

Cât costă o ședință de curățare ten Hydrafacial? 

Costul unei ședințe de Hydrafacial CleanFace este de 330 de lei. 

Te așteptăm cu drag în centrele noastre să-ți spunem care este cel mai potrivit protocol Hydrafacial pentru tine.

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.