5 motive pentru care să apelezi la procedurile de remodelare corporală - Atelierul de Slăbit

5 motive pentru care să apelezi la procedurile de remodelare corporală

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Dacă ești aproape mulțumită de silueta și decolteul tău, în sensul că îți mai dorești unele îmbunătățiri, apelarea la tratamentele de sculptare a corpului poate spune ultimul cuvânt asupra siluetei tale. În ultimii ani, s-a înregistrat o creștere a popularității tratamentelor de remodelare corporală, precum și o creștere a numărului de proceduri non-chirurgicale care pot elimina definitiv excesul de celule adipoase, celulita și care pot reda pielii fermitatea și elasticitatea pierdute.

În urma discuțiilor cu clienții noștri și a studiilor tendințelor, am identificat cele mai populare motive pentru care femei și bărbați, deopotrivă, ne trec pragul. Explicăm mai jos despre ce este vorba. Te identifici într-una dintre aceste categorii?

Ești dedicat obiectivelor tale

Când ai decis să slăbești sau să-ți menții greutatea deja dobândită, ai respectat cu perseverență planul. Acum te bucuri de beneficii precum: mai multă energie și un nivel ridicat de încredere.

Cu toate acestea, printre obiective cu siguranță au fost să pierzi acea bărbie dublă, surplusul de grăsime de pe flancuri sau abdomen, să ștergi celulita. Cu toate acestea, dietele și exercițiile nu au părut să funcționeze. Vestea bună este că proceduri de remodelare corporală precum radiofrecvența, cavitația, tratamentul cu VelaShape sau Criolipoliza te ajută să tratezi eficient toate zonele care te fac să te simți inconfortabil.

După un număr de tratamente recomandate de specialiști vei putea ajunge cu adevărat la silueta la care ai visat mereu. 

Nu-ți dorești intervenții chirugicale

Dacă ai suprafețe mari de grăsime nedorită pe care vrei să o elimini definitiv, ai putea să te gândești că singura ta opțiune este liposucția. Dar cum probabil îți dorești să eviți o intervenție invazivă, de o asemenea amploare, îți poți îndrepta atenția către procedurile moderne de remodelare corporală. Aceste tehnici nechirurgicale de conturare a corpului funcționează cu procesele naturale de eliminare a toxinelor din corp, astfel încât cei organismul tău va descompune treptat celulele adipoase distruse și le va elimina din corp. 

Prin urmare, procesul de pierdere permanentă a grăsimii îți permite vă permite să schimbi treptat discret formele. Tot ce se vor observa cunoscuții tăi este silueta excelentă la care ai ajuns. 

Fără timp de recuperare

Procedurile de remodelare corporală non invazive sunt ușor de tolerat și practic nu există un timp în care este nevoie de recuperare după efectuarea acestora. Te poți întoarce la activitățile normale imediat după terminarea procedurii.

De fapt, conturarea corpului cu ajutorul procedurilor minim invazive este considerată un „tratament de prânz”. Te poți programa în mijlocul zilei aglomerate, pentru ca apoi să te reîntorci la rutina zilnică, fără interdicții.

Există totuși rare excepții când anumite efecte secundare se instalează, însă acestea sunt foarte ușoare și se rezolvă rapid. 

Îți dorești o soluție permanentă

Odată ce distrugi și elimini celulele adipoase cu ajutorul criolipolizei, acestea dispar definitiv. Ele nu se dezvoltă din nou și nici corpul nu va produce altele noi. Cu toate acestea, pentru a menține cel mai bun rezultat, continuă să mențini o greutate stabilă. Chiar și cu mai puține celule adipoase, dacă consumi prea multe calorii, celulele adipoase rămase se umflă pentru a găzdui grăsimea suplimentară.

Meriți o recompensă

Ai făcut progrese uimitoare în a-ți prelua controlul asupra sănătății, trecând la o dietă corespunzătoare și exerciții regulate. Aceste modificări ale stilului de viață ți-au permis să scapi de kilogramele în exces fără stresul de a număra caloriile. Acum ai un indice de masă corporală (IMC) sănătos și te simți bine cu tine și cu sănătatea ta.

Cu toate acestea, în ciuda eforturilor depuse, mai aveți câteva zone cu exces de grăsime care sunt probabil determinate genetic și nu răspund la dietă sau exerciții fizice. Răsplătește-te pentru munca grea și persistența eliminând definitiv acele depozite de grăsime cu ajutorul tratamentului de criolipoliză.

Ești gata să-ți transformi silueta și pielea cu ajutorul procedurilor de remodelare corporală? 

Începe chiar acum cu o programare într-unul din centrele Atelierul de Slăbit din București!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)

Atelierul de Slăbit Tineretului (0314.053.953)

Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771.572.129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.