4 motive pentru care să alegi procedurile de estetică facială non-invazive - Atelierul de Slăbit

4 motive pentru care să alegi procedurile de estetică facială non-invazive

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Faci parte din categoria persoanelor care se gândesc că pot avea o piele întinerită doar dacă apelează la proceduri invazive? Noi îți spunem că nu este cazul! Poți să ai o piele tânără, luminoasă, întinsă, fără imperfecțiuni cu ajutorul specialiștilor în estetică facială din Centrele AS și a echipamentelor de ultimă generație pe care aceștia le utilizează.

Tratamentele non-chirurgicale și non-invazive câștigă tot mai mult teren pentru că nu necesită anestezie și pot fi efectuate de obicei în salonul de înfrumusețare, într-un cadru intim, plăcut și relaxant, cum sunt amenajate Centrele AS din București. Tratamentele sunt eficiente și relaxante, fără disconfort și timp de recuperare.

Iată 4 beneficii ale tratamentelor faciale non-invazive pe care să le evaluează înainte de a alege procedura estetică dorită:

1.Mai puține riscuri pentru recuperare

Recuperarea după o procedură non-chirurgicală este mult mai rapidă decât recuperarea după o intervenție chirurgicală. În multe cazuri, oamenii se pot întoarce la serviciu, pot ieși la cină sau se pot angaja în alte activități în aceeași zi sau a doua zi. Acest lucru se datorează faptului că procedurile non-chirurgicale sunt adesea efectuate în clinică fără anestezie.

Dacă iei în considerare o procedură de înfrumusețare non-invazivă, alege un centru de înfrumusețare cu experiență și specialiști bine instruiți.

Tratamentele non-invazive sunt foarte căutate deoarece sunt rapide și eficiente.

2. Durata scurtă a procedurii

Durata unei proceduri este adesea scurtă, aceasta fiind efectuată într-un centru dedicat, fără pregătire în prealabil și timp de recuperare după finalizare. Prin urmare, ai nevoie de puțin timp pentru efectuarea tratamentelor dorite.

3. Mai accesibile

Tratamentele care necesită intervenție chirurgicală și anestezie pot fi adesea costisitoare.

În schimb, tratamentele non-chirurgicale sunt adesea mult mai accesibile. Aceste proceduri nu folosesc anestezie, eliminând necesitatea spitalizării sau a înnoptării în perioada de recuperare.

4. Rezultate generale mai bune

Tratamentele non-chirurgicale sunt adesea mai bune pe termen lung decât procedurile chirurgicale. Acest lucru se datorează faptului că rezultatele procedurilor non-chirurgicale sunt adesea mai naturale și pot fi personalizate pentru client.

În plus, multe proceduri non-chirurgicale pot fi efectuate de mai multe ori pentru a obține rezultatele dorite.

Concluzie

Procedurile cosmetice non-chirurgicale devin din ce în ce mai frecvente, deoarece sunt considerate o alternativă viabilă, non-invazivă la intervenția chirurgicală. Asigură-te că ajungi pe mâna specialiștilor în domeniu, care știu să-ți alcătuiască un plan personalizat de tratament și utilizează echipamente originale, acreditate și corect întreținute.

Dacă dorești să-ți sporești frumusețea cu ajutorul tratamentelor non-chirurgicale, te așteptăm să te răsfeți în Centrele AS! Oferim o gamă largă de opțiuni anti-îmbătrânire non-chirurgicale de ultimă generație, astfel încât vei obține rezultatele dorite.

Programează-te chiar astăzi în centrul cel mai apropiat de casa ta!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)
Atelierul de Slăbit Tineretului (0314.053.953)
Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771.572.129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.