Vela Shape II - Tratament impotriva celulitei Remodelarea corporala cu VelaShape®II iti ofera gratie, contur si fermitate

Pentru a intelege mai bine acest efect, si cat de mult iti poate schimba viata remodelarea corporala cu VelaShape®, imagineaza-ti o fotografie cu o fata supla, surprinsa intr-un loft cu design minimalist, in timp ce admira New York-ul prin geamul unui bloc zgarie-nor, care o separa de zgomotul orasului. O vedem din spate: are parul pana la umeri, si poarta o camasa alba, barbateasca.
Lumina ii contureaza mijlocul fin, dar pentru ca are mainile ridicate, si coapsele dezgolite, observam ca are picioarele inundate de celulita... Vezi tu, unele detalii pot construi sau pot distruge o poveste.
O silueta mai supla, o carne mai tare la atingere, o piele mai fina si mai neteda, fara pic de celulita... cam acestea pot fi scopurile unei femei care nu are probleme grave de greutate.

Ce beneficii iti poate aduce remodelarea corporala medicala cu VelaShape®II
La “Atelierul de Slabit” efectuam tratamente cu aparatura de ultima generatie, iar in aceasta suita putem enumera si VelaShape II. Un varf de lance al tehnologiei de remodelare corporala, VelaShape®II  este mai eficient ca niciodata in conturarea siluetei si in reducerea celulitei, insa aduce si un alt plus de nepretuit: ofera o doza de fermitate si tinerete pielii si tesutului muscular.
Aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA), VelaShape II intregeste gama aparatelor de remodelare corporala produse de catre celebra companie Syneron Candela, reprezentand ultima generatie de tratamente non-invazive pentru conturarea siluetei.

Patru tehnologii, un singur aparat
Eficienta aparatului VelaShape II este oferita de asocierea inteligenta a patru tehnologii inovatoare, pe care le combina intr-un mod unic, pentru a-ti oferi corpul la care visezi.
Este vorba despre radiofrecventa bipolara, radiatiile cu infrarosu, vacuumul pulsat si masajul cu role mecanice.
Radiofrecventa
este o procedura care incalzeste dermul, producand o reactie in lant ce favorizeaza stimularea fibrelor de colagen si elastina, astfel incurajand pielea sa sintetizeze colagen.
Radiofrecventa imbunatateste elasticitatea pielii, tonusul muscular si iti confera un plus de vitalitate, care se simte la atingere.
Radiatiile cu infrarosu sunt o metoda binecunoscuta de stimulare a metabolismului si de reducere a grasimii viscerale (din jurul organelor), insa are efect si asupra stratului adipos care se afla imediat sub epiderma.
Procedura stimuleaza activitatea celulara si oxigenarea, contribuind la tineretea pielii.
Vacuumul pulsat aplicat local imbunatateste fluxul sanguin si pe cel limfatic, favorizand eliminarea toxinelor.Mai mult, aceasta motoda e foarte eficienta pentru slabirea localizata, deoarece contribuie la fluidizarea si eliminarea celulelor grase.
Rolele mecanice ofera un masaj bland, dar intens, si remodeleaza corpul imbunatatind textura pielii, precum un masaj anticelulitic.

Cea mai buna forma a ta
Dupa un numar de sedinte prestabilit impreuna cu terapeutul (in functie de nevoile specifice si de metabolismul fiecarui organism), tratamentul VelaShape II iti ofera o silueta conturata si o piele mai ferma, eliminand aspectul de coaja de portocala mult mai rapid si mai eficient decat tratamentele pe care le-ai incercat pana acum.
Vei fi in cea mai buna forma a ta, din absolut orice unghi!

velashape

Q&A

Ce este remodelarea corporala?

Remodelarea corporala este sculptarea siluetei cu ajutorul tehnologiei.
Fie ca ai un stil de viata sedentar şi nu ai timp dedicat pentru mişcare, fie chiar daca faci sport, unele zone se incapataneaza sa pastreze aspectul de coaja de portocala.Remodelarea corporala cu VelaShape II iti poate aduce beneficii importante pentru silueta şi pentru starea ta de bine.

Cum functioneaza Velashape II?

Eficienta aparatului VelaShape II este oferita de asocierea inteligenta a patru tehnologii inovatoare, pe care le combina intr-un mod unic, pentru a-ti oferi corpul la care visezi.Este vorba despre radiofrecventa bipolara, lumina infrarosu, vacuumul pulsat si masajul cu role mecanice.Radiofrecventa este o procedura care incalzeste dermul, producand o reactie in lant ce favorizeaza stimularea fibrelor de colagen si elastina, astfel incurajand pielea sa sintetizeze colagen.Radiofrecventa imbunatateste elasticitatea pielii, tonusul muscular si iti confera un plus de vitalitate, care se simte la atingere.
Lumina cu infrarosu este o metoda binecunoscuta de stimulare a metabolismului si de reducere a grasimii viscerale (din jurul organelor), insa are efect si asupra stratului adipos care se afla imediat sub epiderma.Procedura stimuleaza activitatea celulara si oxigenarea, contribuind la tineretea pielii.Vacuumul pulsat aplicat local imbunatateste fluxul sanguin si pe cel limfatic, favorizand eliminarea toxinelor.
Rolele mecanice ofera un masaj bland, dar eficient, si remodeleaza corpul imbunatatind textura pielii, precum un masaj anticelulitic.

De cate sedinte este nevoie pentru a se vedea rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, insa numarul de sedinte este stabilit impreuna cu terapeutul si variaza in functie de modul in care corpul tau raspunde la tratament, de gradul de celulita dar si de stilul tau de viata.

Ce tehnologie folosim la Atelierul de Slabit?

La Atelierul de Slabit efectuam tratamente cu aparatura de ultima generatie, iar in aceasta suita putem enumera si VelaShape II.
Un varf de lance al tehnologiei de remodelare corporala, VelaShape II este cel mai eficient tratament in conturarea siluetei si in reducerea celulitei.
Iti aduce si un alt plus de nepretuit; iti ofera o doza de fermitate si tinerete pielii si tesutului muscular. Aprobat de FDA (Food and Drug Administration - USA), VelaShape II intregeste gama aparatelor de remodelare corporala produse de catre celebra companie Syneron Candela, reprezentand ultima generatie de tratamente non-invazive pentru conturarea siluetei.

Care sunt efectele Velashape II asupra corpului?

Dupa un numar de sedinte prestabilit impreuna cu terapeutul (in functie de nevoile specifice si de metabolismul fiecarui pacient), tratamentul VelaShape II iti ofera o silueta conturata si o piele mai ferma, eliminand aspectul de coaja de portocala mult mai rapid si mai eficient decat tratamentele pe care le-ai incercat pana acum.

Contraindicatii:
Tratamentul nu este indicat in perioada ciclului menstrual, femeilor insarcinate si nici persoanelor care sufera de o sensibilitate capilara deosebita.

Apasand butonul alaturat puteti vedea certificatul de conformitate pentru aparatul VelaShape II.

Imi doresc o programare

 

Informatii personale

 

Verificare