Tratamentul ridurilor faciale

Ridurile de expresie pot fi tratate cu intervenții minim invazive ce oferă rezultate spectaculoase cu efort și buget minim.

Deși sunt idei conform cărora ridurile reprezintă amprenta timpului și a experienței de viață, tu îți dorești să-ți păstrezi chipul curat și pielea netedă. Urmele primăverilor trăite pot fi șterse, iar tu rămâi doar cu amintirile frumoase.

Chipul tău este cea mai prețioasă oglindă pe care o ai. Ca să reflecte spiritul tău veșnic tânăr, îl poți ajuta cu cea mai răspândită metodă de tratare a ridurilor faciale. Vei obține astfel un efect de întinerire a pielii prin injectarea agentului terapeutic derivat din bacteria numită Clostridium botulinum.

La Atelierul de Slăbit, procedura de injectare are un protocol bine stabilit. În funcție de mimica și trăsăturile feței tale, medicul va efectua mai întâi o evaluare facială. Apoi, va aplica la nivelul feței tratamentul de injectare a bacteriei. Efectele obținute sunt spectaculoase:

  • chip odihnit
  • piele întinsă pe față
  • redarea frumuseții naturale a chipului
  • mai multă încredere de sine

Neurotoxina are ca beneficii relaxarea musculară și tratează:

  • ridurile dintre sprâncene care dau aspectul încruntat
  • ridurile din colțurile ochilor cunoscute ca ”laba de gâscă”
  • ridurile de pe frunte
  • ridurile din colțurile gurii
  • liniile verticale de la nivelul gâtului

Te asigurăm că la Atelierul de Slăbit medicul dermatolog are grijă să aplice tratamentul de injectare în funcție de expresiviatea ta proprie, fără să afecteze mimica naturală a feței.

Efectele de reducere a ridurilor profunde și de eliminare a celor fine se instalează între 3 și 7 zile.

 

Acest tip de tratament este recomandat atât femeilor cât și bărbaților. Îi așteptăm la Atelierul de Slăbit pe toți cei care își doresc un chip mai luminos obținut pintr-o procedură minim invazivă. Fără timp de recuperare, tratamentul cu această neurotoxină este alternativa convenabilă la intervenții estetice complexe.

În plus, merită să știi că această procedură poate avea și rol de prevenție a îmbatrânirii pielii. Prin injectarea substanței, te vei ”dezvăța” în mod natural să soliciți anumite grupe musculare. În acest fel, ridurile nu se mai formează.

Imi doresc o programare

 

Informatii personale

 

Verificare