Tratamente pentru Bărbati - Atelierul de Slăbit

Tratamente

Pentru Bărbați

Epilarea definitivă implică distrugerea rădăcinilor firelor de păr din stratul mijlociu al pielii (derm) prin intermediul căldurii. Procedura de epilare cu laser este eficientă într-o anumită fază a creșterii firelor de păr, când acestea se află în teaca lor. Astfel, tratamentul de fotoepilare devine util și eficient. Din acest motiv, ședințele de epilare definitivă urmează o anumită ciclicitate și se repetă în funcție de etapele de creștere ale firelor de păr din zonele vizate de pe față sau corp.

TRATAMENTE CORPORALE

Printre cele mai frecvente rezultate urmărite și obținute în urma procedurilor de remodelare corporală: topirea grăsimii din zona abdominală și a flancurilor, tonifierea pielii, reducerea din centrimetrii în plus din zona tratată, reducerea cu până la 2 numere la curea.

TRATAMENTE FACIALE

Tratamentele de estetică medicală se recomandă atunci când îți dorești să păstrezi aspectul sănătos și tânăr al pielii timp îndelungat sau atunci când te confrunți cu acnee, pete pigmentare, riduri fine, aspect tern și îmbătrânit al pielii, dacă suferi de bărbie dublă sau cicatrici post-acneice.

Epilare Definitivă

Folosită de cele mai multe ori din motive estetice, epilarea laser poate fi aplicată și pentru a ameliora, trata sau preveni anumite afecţiuni cutanate.

INJECTĂRI CU TOXINĂ BOTULINICĂ

Toxina botulinică a devenit un element esențial pentru bărbații care doresc să își păstreze un look proaspăt și tineresc. Acest tratament poate elimina ridurile și liniile fine, prevenind, de asemenea, formarea altora noi, conferind feței un aspect mai relaxat și odihnit.

Tratamente pentru Piele și Păr

Tratamentele pentru piele și păr de la Atelierul de Slăbit sunt proceduri utilizate pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii și a părului.

TRATAMENTE PERFUZABILE PENTRU STARE DE BINE ȘI DETOX

O imunitate puternică este o adevărată armă împotriva bolilor. Însă, acest sistem de apărare complex nu funcționează la capacitate maximă fără un aport corespunzător de nutrienți și un stil de viață echilibrat.

NUTRIȚIE

Îți dorești să îmbunătățești sănătatea prin alimentație și te gândești să adopți un stil de viață echilibrat? Atunci ești în locul potrivit! Un stil de viață sănătos conține și o alimentație adecvată pentru o nutriție corespunzătoare.

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter și primești o ședință de analiză corporală gratuită

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimitem mesaje de tip spam!

Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.