Remodelare cu VelaShape

Vrei pur si simplu sa scapi de cativa centimetri in talie? Dar sa tratezi celulita de pe coapse? Daca ai incercat cateva “diete minune”, iar rezultatele nu au aparut, apeleaza la tratamentul cu VelaShape ce inglobeaza 4 tehnologii pentru rezultate de necontestat!

Afla cat de mult a evoluat tehnologia!

Un varf de lance al tehnologiei de remodelare corporala, VelaShape II este cel mai eficient tratament in conturarea siluetei si in reducerea celulitei.
Iti aduce si un alt plus de nepretuit; iti ofera o doza de fermitate si tinerete pielii si tesutului muscular. Aprobat de FDA (Food and Drug Administration – USA), VelaShape II intregeste gama aparatelor de remodelare corporala produse de catre celebra companie Syneron Candela, reprezentand ultima generatie de tratamente non-invazive pentru conturarea siluetei.

Vreau sa scap de celulita 

Velashape, este primul aparat aprobat de catre FDA (Food and Drug Administration), si reprezinta un pilon important al luptei cu celulita in domeniul medical. Acesta este rezultatul cercetarilor, dar şi al muncii depuse de catre medicii specialisti care lucreaza in cadrul companiei Syneron.
velashape
Cele mai importante beneficii:

1. Reducere grasimii prin metoda non-chirurgicala.
 VelaShape poate sa reduca chiar si cea mai persistenta grasime, numita “grasime fibrozata” . Cum reuseste sa faca asta? Prin actiunea combinata a radiofrecventei si razelor infrarosu care topesc grasimea fara sa dauneze tesuturilor adiacente.
2. VelaShape imbunatateste tonusul pielii si reduce celulita prin stimularea producerii de colagen prin incalzirea usoara a pielii si tesuturilor cu un efect vizibil  rapid asupra texturii si fermitatii pielii.
3. Un plus de valoare ce poate fi adaugat  procedurilor de remodelare corporala pentru a fi utilizat in combinatie cu radiofrecventa bipolara sau criolipoliza sporind si definitivand rezultatele.

Remodelarea corporala cu VelaShape este cea mai cautata terapie la Atelierul de SLABIT si nu numai!
Tehnologia acestui aparat are la baza o sinergie intre:

• Radiofrecventa bipolara
– este o procedura care incalzeste dermul, producand o reactie in lant ce favorizeaza stimularea fibrelor de colagen si elastina, astfel incurajand pielea sa sintetizeze colagen. Radiofrecventa imbunatateste elasticitatea pielii, tonusul muscular si iti confera un plus de vitalitate, care se simte la atingere.

• Infrarosu
– este o metoda binecunoscuta de stimulare a metabolismului si de reducere a grasimii viscerale (din jurul organelor), insa are efect si asupra stratului adipos care se afla imediat sub epiderma.
Procedura stimuleaza activitatea celulara si oxigenarea, contribuind la tineretea pielii.

• Vacuum pulsat
– aplicat local imbunatateste fluxul sanguin si pe cel limfatic, favorizand eliminarea toxinelor.
Mai mult, aceasta motoda e foarte eficienta pentru slabirea localizata, deoarece contribuie la fluidizarea si eliminarea celulelor grase.

• Mobilizare mecanica in profunzime
ofera un masaj bland, dar intens, si remodeleaza corpul imbunatatind textura pielii, precum un masaj anticelulitic.

Dupa numai 4 sedinte, vei observa:

*7.3 cm – reducere circumferentiala 
2.5 cm – reducere pe fiecare coapsa
2.3 cm – reducere in zona fesiera
Majoritatea pacientilor au considerat tratamentul usor, fara durere
60% au prezentat o imbunatatire a texturii pielii 


Vei fi in cea mai buna forma a ta!

Dupa un numar de 6 sedinte, tratamentul cu VelaShape iti ofera ofera o silueta conturata si o piele mai ferma, eliminand aspectul de coaja de portocala mult mai rapid si mai eficient decat tratamentele pe care le-ai incercat pana acum.

Achizitioneaza pachetul de 6 sedinte pentru coapse cu VelaShape II la doar 1447 lei

Rezerva-ti loc si cumpara acum sau solicita programare completand chestionarul de mai jos!

*oferta valabila pana joi, 06 iulie in limita locurilor disponibile

Ai nevoie de informatii suplimentare?
Intra la noi pe site:
https://atelieruldeslabit.ro/tratarea-celulitei/sa afli mai multe sau ne poti contacta la email: office@atelieruldeslabit.ro si telefonic: 031 405 39 53

Imi doresc o programare

 

Informatii personale

 

Verificare