Peeling-urile au rolul de a-ți reda pielea fină și radioasă pe care o aveai cândva Peeling

 

dreamstime_xxl_35193378

 

Ce este peeling-ul?

Peeling-urile au rolul de a-ti reda pielea fina si radioasa pe care o aveai candva, indepartand celulele moarte, accelerand regenerarea si conferind epidermei un plus de stralucire.

Cum functioneaza peeling-urile?
Medicul foloseste o solutie de exfoliere pentru fata, gat si decolteu ce imbunatateste calitatea pielii prin eliminarea straturilor superficiale ale tegumentului. Rezultatul obtinut este de a avea o piele mai proaspata, mai tanara.

Ce tehnologie folosim la Atelierul de Slăbit?
Pentru o piele uniforma, la Atelierul de Slabit folosim peeling-urile anti-aging Filorga, un brand de top in lumea spa-ului medical.
Peeling-ul Filorga are o eficacitate dovedita de netezire a liniiilor fine, refacere a tenului.

Care sunt efectele peeling-ului asupra tenului?
Dupa tratamentul realizat in functie de recomandarile medicului, tenul lipsit de stralucire isi recapata vitalitatea, se diminueaza aspectul porilor si se elimina petele, urmele de acnee si alte mici imperfectiuni.

 

peeling atelierul de slabit

 

Ce efecte secundare are peeling-ul?
Dupa orice gen de peeling, tenul este sensibilizat timp de cateva ore, in functie de intensitatea tratamentului.
Se recomanda evitarea expunerii la soare pentru cateva zile si purtarea unei creme cu protectie UV 50+.

In cat timp devin vizibile rezultatele?Rezultatele depind de gravitatea semnelor (pete pigmentare, acnee, linii fine etc) dar si de intensitatea tratamentului ales.
Dupa prima sedinta, tratamentul Light Peel confera stralucire, peeling-ul Time Peel un plus de fermitate si Bright Peel un ten mai uniform.

 

In cat timp dispar rezultatele tratamentului?

Daca petele si imperfectiunile sunt atenuate, tratamentul isi pastreaza efectul pana sa intervina din nou cauza.
Petele pigmentare sunt produse de expunerea prelungita la soare, de schimbari hormonale sau alti factori, iar semnele de acnee survin in urma unei noi eruptii.

Tenul isi pierde stralucirea obtinuta in urma peeling-ului pe masura ce se aduna iar celule moarte la suprafata pielii, ciclul de viata al unei celule fiind de aproximativ 28 de zile.

Contraindicatii
Nu se recomanda peeling-ul imediat dupa expunerea la soare, daca s-a efectuat recent un alt tratament cosmetic sau daca tenul prezinta plagi/rani.

Imi doresc o programare

 

Informatii personale

 

Verificare