Iti doresti o piele mai curata, mai frumoasa fara disconfort si timp de recuperare?

HydraFacial combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti pentru ca tu sa obtii rezultatele dorite.

Pentru cine?

Procedura HydraFacial este destinata tuturor tipurilor de ten. Cu ajutorul aparatului HydraFacial se elimina liniile fine, ridurile, porii mariti si congestionti, se trateaza tenul acneic, hiperpigmentatia si petele de varsta.

Incepe acum propriul program cu HydraFacial pentru a reprograma procesul de imbatranire al pielii.

Pasi tratament HydraFacial

Curatare si Exfoliere Hydrafacial
Celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lasa o piele noua si sanatoasa.

Peeling cu acizi  Hydrafacial
Acest peeling gentil curata porii de impuritati si praf fara a irita sau leza tenul.

Extractii puncte negre Hydrafacial
Fara durere, extractiile punctelor negre se fac automat cu ajutorul unui vortex care curata si elimina impuritatile din piele.

Hidratare  superficiala  Hydrafacial
Antioxidantii si Acidul Hialuronic sunt introdusi in piele prin
Vortex-Fusion® pentru hranirea si protejarea tenului.

Protectie  Hydrafacial
Utilizarea produsele HydraFacial Daily Essentials care ajuta la mentinerea rezultatelor pe o perioda indelungata si protejeaza pielea.

Serumurile HydraFacial tintesc diverse probleme ale tenului ca: arsuri solare, puncte negre si acnee, pori mariti, pete pigmentare, iregularitati texturale, imbatranire prematura, linii fine si riduri.

Avantaje tratament HydraFacial

  • restabileste sanatatea pielii repede
  • este ideal pentru toate tipurile de ten
  • nu ai nevoie de timp de recuperare
  • tinteste diverse probleme ale pielii
  • asigura o alternativa fara durere la tratamentele faciala invazive

Inainte si dupa tratament

Terapia LED Light de la HydraFacial asigura beneficii suplimentare dupa tratament.

Led-ul rosu este folosit pentru a imbunatati fermitatea si elasticitatea pielii. Ajuta de asemenea la reducerea liniilor fine si ridurilor, hiperpigmentarea si alte semne de imbatranire. Led-ul albastru este extrem de benefic pentru persoanele care au tenul gras sau acneic.

Hydrafacial - Schimbarea de la estetica la sanatate

Skin Health For Life™  este filosofia companiei, aplicabila nu doar pentru frumusetea tenului, ci si pentru restabilirea tineretii si sanatatii pielii. O epiderma sanatoasa este un stil de viata ce necesita luni de zile de ingrijire si cele mai bune tratamente pentru tenul tau.

Radicalii Liberi si Rolul Antioxidantilor

In fiecare zi suntem expusi la factorii externi precum: stres, poluare, toxine si, cel mai important, razele solare. Acestia sunt cunoscuti ca radicali liberi si reprezinta factorul principal de deteriorare si imbatranire a pielii.
Radicalii liberi distrug celulele pielii, impiedicandu-le sa functioneze adecvat.

Cel mai natural mod de lupta impotriva radicalilor liberi sunt antioxidantii care neutralizeaza, restabilesc si protejeaza pielea de agresiuni. Antioxidantii pot fi gasiti in Vitamina A si E sau in extractul de plante ca: rozmarinul, ceaiul, semintele de castan salbatic.
Antioxidantii sunt vitali pentru o piele sanatoasa.

De aceea aparatul HydraFacial este atat de important - nu doar elimina suprafata pielii (celulele moarte si impuritatile), ci ofera tenului antioxidanti prin sistemul Vortex-Fusion®, cea mai avansata tehnica de hranire a pielii cu nutrienti.

Imi doresc o programare

 

Informatii personale

 

Verificare