Dupa o procedura de remodelare, de obicei terapeutul recomanda si o sedinta de drenaj limfatic.
Ce inseamna aceasta terapie, la ce iti foloseste si ce beneficii majore poate avea asupra organismului tau?
Despre aparatul nostru de presoterapie
La “Atelierul de Slabit” iti propunem drenajul limfatic cu aparatul “Esthetic Quirumed”. Aceasta terapie este extrem de relaxanta, precum un masaj de calitate si este complet noninvaziva.
Prin aplicarea de presiuni diferite (controlate secvential) asupra lantului ganglionar, in functie de particularitatile fiecarei zone, se realizeaza un drenare treptata a fluidelor.
Camerele de presiune individuala imbratiseaza atent fiecare zona, sustinand activitatea sistemului limfatic, dar si a circulatiei sangvine.

Presoterapia sau drenajul limfatic contribuie la eliminarea celulitei edematoase, stimuleaza circulatia periferica, reduce nivelul retentiei de apa, sparge depozitele de toxine si te ajuta sa le metabolizezi.
Iar impreuna, toate aceste beneficii duc la conturarea unei siluete de vis si iti ofera un plus de vivacitate!

Ce este drenajul limfatic?
Reteaua complexa de vase fine ce transporta limfa constituie de fapt baza sistemului nostru imunitar.
In momentul in care organismul nu mai face fata nivelului de toxine pe care trebuie sa-l elimine (cauzat de poluarea din mediu, alimentatie, alcool sau alte surse de stres oxidativ), survine acel efect de inflamare (umflare) la nivelul zonelor afectate.

De ce se recomanda drenajul limfatic ca terapie complementara pentru alte tehnologii?
Toate procedurile moderne de remodelare ale siluetei, dar si cele clasice, au la baza principiul de a disloca celulele grase pentru a-ti oferi o silueta mai supla, dar si pentru a netezi aspectul de coaja de portocala.
Dupa terapie, corpul este nevoit sa elimine o cantitate generoasa de celule grase, proteine şi alte deseuri.
Prin drenajul limfatic, organismul este ajutat sa scape de toxine intr-un timp mai scurt.
Mai mult,o circulatie limfatica deficitara poate fi unul dintre motivele pentru care nu pari la fel de slaba pe cat stii ca esti, iar aceasta procedura ajuta la eliminarea excesului de lichide din organism.

Ce tehnologie folosim la Atelierul de Slabit?La Atelierul de Slabit iti propunem drenajul limfatic cu aparatul Esthetic Quirumed.
Aceasta terapie este extrem de relaxanta, precum un masaj de calitate si complet non-invaziv.
Prin aplicarea de presiuni diferite (controlate secvential) asupra lantului ganglionar, in functie de particularitatile fiecarei zone, se realizeaza o drenare treptata a fluidelor.
Camerele de presiune individuala imbratiseaza atent fiecare zona, sustinand activitatea sistemului limfatic, dar si a circulatiei sangvine.

Presoterapia sau drenajul limfactic contribuie la eliminarea celulitei edematoase, stimuleaza circulatia periferica, reduce nivelul retentiei de apa, sparge depozitele de toxine si te ajuta sa le metabolizezi.
Impreuna, toate aceste beneficii duc la conturarea unei siluete de vis si iti ofera un plus de vivacitate!
Care sunt efectele drenajului limfatic?
Drenajul limfatic ajuta corpul sa elimine toxinele mai rapid si mai eficient, intarind imunitatea, insa detoxifierea si stimularea circulatiei limfatice accelereaza procesul de reinnoire celulara din straturile profunde ale epidermei, si ca efect secundar poti obtine o piele mai ferma, mai tonica!
De cate sedinte este nevoie pentru a se vedea rezultatele?
Inca de la prima sedinta, drenajul limfatic va atenua picioarele grele si simptomele reumatismale, sinuzita, amigdalita, faringita sau altele, insa cel mai mare beneficiu este faptul ca organismul va primi o mana de ajutor la detoxifiere.

Contraindicatii
Desi este o terapie de care poate beneficia oricine, drenajul limfatic are contraindicatiile sale.
Nu se recomanda persoanelor astmatice sau cu alte inflamatii acute cauzate de bacterii, virusi sau alergeni, deoarece exista riscul ca terapia sa faciliteze raspandirea acestora prin organism.
De asemenea, este bine sa ceri sfatul medicului daca suferi de eczeme, insuficienta cardiaca, hipertiroidism, tuberculoza, tumori maligne, probleme cardiace majore, tromboza si flebita (deoarece la drenaj pot fi eliberate cheagurile de sange in fluxul sanguin).

Apasand butonul puteti vizualiza certificatul de conformitate al aparatului Esthetic Quirumed.

Certificat de conformitate

 

Imi doresc o programare

 

Informatii personale

 

Verificare