Top 3 tratamente perfecte pentru toamna aceasta - Atelierul de Slăbit

Top 3 tratamente perfecte pentru toamna aceasta

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Toamna este aici și acesta este doar începutul sezonului rece. Este perioada când începi să petreci mai mult timp în interior, să faci mai puțină mișcare, obiceiuri care îți pot afecta silueta. Aromele delicioase de cafea cu lapte și scorțișoară, prăjiturile de casă sunt doar câteva dintre tentațiile cărora pe bune dreptate nu le poți rezista în această perioadă. Hainele groase, care acoperă corpul îți sunt acum aliat pentru a ascunde câteva kilograme suplimentare. Dar, dacă lucrurile nu trebuie să fie așa? Dacă ai avea o silueta demnă de invidiat pe tot parcursul sezonului rece? Te încântă ideea? Pentru a reuși să rămâi în formă tot timpul anului și să ai o piele de invidiat, îți recomandăm 3 proceduri de remodelare corporală și îngrijire a pielii la care să te programezi cât mai curând.

  1. Tratamentul cu VelaShape

Velashape este o procedură nechirurgicală, de tonifiere a pielii, care ajută totodată la nivelarea pielii și reducerea semnificativă a celulitei, precum și la rezolvarea problemelor de laxitate a pielii cauzate de înaintarea în vârstă sau pierderea în greutate.

Tratamentul cu VelaShape acționează folosind o gamă largă de tehnici de căldură și masaj. Este o procedură cu rezultate imediate și menținerea lor pe o anumită perioadă de timp, după care este necesar un tratament de întreținere. Tratamentul se poate utiliza pe toate tipurile de piele, cu efecte secundare minime.

  1. Criolipoliza

Criolipoliza este un tratament care elimina excesul de grăsime din zonele încăpățânate, precum zona interioară a coapselor, flancuri, brațe, abdomen. Procedura funcționează prin înghețarea celulelor adipoase, înlăturarea și descompunerea lor în acest proces.

Criolipoliza Cooltech realizată în Centrele AS este o procedură non-invazivă, ceea ce înseamnă că nu implică tăieturi, anestezie sau instrumente care intră în corp, fiind o alternativă viabilă la tratamentul chirurgical de liposucție. 

Nu toate grăsimile cedează la dietă sau exerciții fizice. Așadar, dacă vrei să reduci grăsimile țintit, de pe anumite zone alte corpului, criolipoliza este tratamentul non-invaziv perfect. Metoda nu este riscantă, iar rezultatele sunt permanente. Adică, celulele adipoase distruse prin criolipoliză nu se mai refac. 

  1. Epilarea definitive cu laser

Epilarea cu laser este o procedură de îndepărtare a părului nedorit de pe corp. Tratamentul se poate aplica pe orice zonă de pe corp, inclusiv în zona intimă. Rezultatele epilării cu laser nu sunt permanente, dar persistă pe o perioadă de luni de zile. Perioada de toamnă-iarnă este ideală pentru a începe un tratament de epilare cu laser. Un tratament complet durează în jur de 6 ședințe, în funcție de tipul de păr și piele. 

Epilarea cu laser folosește un proces numit fototermoliză selectivă. Căldura provenită de la laser distruge celulele care au mult pigment (culoare). Deoarece părul închis la culoare are mult pigment, absoarbe cea mai mare căldură. Părul transferă căldura către foliculii de păr, care sunt distruși, din acest motiv părul nu mai poate crește.

Un folicul de păr trebuie să fie în stadiul său anagen, sau de creștere, pentru ca procedura să funcționeze. Foliculii se află în stadii diferite în momente diferite, așa că majoritatea persoanelor au nevoie de mai multe tratamente cu laser pentru a se bucura de rezultatul final.

Așadar, există multe metode prin care poți ajunge să ai pielea și silueta mult dorite. Toate tratamentele efectuate în Centrele Atelierul de Slăbit au rezultate garantate și sunt efectuate în urma unui protocol personalizat de tratament, care se stabilește după evaluarea corporală sau a pielii, efectuate gratuit.

Te așteptăm în Centrul AS cel mai apropiat de casa ta!

Atelierul de Slăbit Dorobanți (0314.053.954)
Atelierul de Slăbit Tineretului (0314.053.953)
Atelierul de Slăbit AFI Cotroceni (0771.572.129)

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!
Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.