Hrană pentru cel mai sănătos ten - Atelierul de Slăbit

Hrană pentru cel mai sănătos ten

Îți place acest articol? Distribuie-l!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre! 

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Să spunem adevărul de la început: frumusețea sănătoasă este cea durabilă și acesta este scopul pe care orice femeie ar trebui să-l urmeze când își dorește un aspect tânăr. Mergem pe principiul că este mai important să vindeci și să previi decât să acoperi. Și da, nu există o piele 100% fără cusur, în fiecare zi. Cu toate acestea, știm cu toții că există o mare diferență între pielea care are o strălucire naturală și una care se bazează doar pe machiaj și strălucirea pe care o aplici din produse cosmetice. 😉

Cu siguranță ai o rutină zilnică de îngrijire a tenului bazată pe produse care îți mențin tenul curat și hidratat. Însă, în acest articol, ne-am propus să-ți spunem despre substanțele hrănitoare necesare tenului utilizate în tratamentele faciale. Beneficiul principal al acestor tratamente efectuate în centrele specializate este strâns legat de substanțele hrănitoare care pot pătrunde adânc în piele, cu efect rapid de întinerire, hidratare sau hrănire a tenului. Astfel, pielea va căpăta un aspect luminos și va fi stimulată regenerarea naturală și eliberarea naturală de colagen și elastină. 

Cele top 3 substanțe care ajută la hrănirea tenului în profunzime sunt: acidul hialuronic, multivitaminele și colagenul / elastina. Specialiștii în estetică facială din centrele AS îți spun mai multe despre importanța fiecăruia.

  1. Acidul hialuronic

O componentă naturală a pielii, producția de acid hialuronic a corpului începe să scadă după vârsta de 18 ani, însă semne precum pielea uscată sau instalarea ridurilor apar începând cu vârsta de 30-40 de ani. Prinde beneficiile acidului hialuronic, amintim menținerea hidratării, repararea țesuturile lezate, ținerea împreuna a componentelor structurale ale pielii (colagenul și elastina) și joacă un rol important în crearea unei bariere protective împotriva microorganismelor. Cel mai căutat tratamentele efectuat în centrele Atelierul de Slăbit care se bazează pe acidul hialuronic este Intraceuticals. Despre cum acționează la nivelul pielii și rezultate uimitoare ale procedurii, poți citi aici. Pierderea acidului hialuronic din corp este una dintre principalele cauze ale ridurilor. Esteticienii urmăresc readucere substanței la nivelul pielii, pentru a repara ridurile și pentru a obține o piele mai tânără, uniformă, netedă. 

  1. Multivitaminele 

Tratamente faciale care au în componența lor multivitamine sunt concepute pentru a elimina celulele moarte de pe straturile exterioare ale pielii și pentru a accelera regenerarea celulelor, oferind o strălucire și o revigorare sănătoasă a tenului. În centrele AS, oferim posibilitatea celor care își doresc un tratament cu multivitamine să efectueze mezoterapia, în cadrul Clinicii AS, integrată în centrele noastre Atelierul de Slăbit. Avantajele acestui tip de tratament estetic cu multivitamine sunt nesfârșite, de la creșterea circulației sanguine și reducerea liniilor fine sau a ridurilor până la stimularea reînnoirii celulare. 

  1. Colagenul / elastina

Între colagen și elasticitatea pielii există o legătură directă. Cu alte cuvinte, cu cât ridurile sunt mai expresive, cu atât este mai diminuată cantitatea de colagen din organism. Colagenul este un nutrient prezent în structura tuturor țesuturilor conjuctive și, împreună cu elastina, ajută țesuturile să revină la forma inițială imediat după contracție. Ca și în cazul acidului hialuronic, sinteza colagenului în organism începe să scadă după vârsta de 25 de ani. Rolul esteticienilor în acest caz este de a restabili un echilibru optim de colagen la nivelul feței, pentru a reda aspectul tânăr, fără riduri al pielii. Te invităm să descoperi aici care sunt tratamentele estetice pe care le poți efectua în centrele noastre pentru a obține rapid un aspect vizibil întinerit. 

Programează-te la unul din centrele noastre din București:

Atelierul de Slăbit

La Atelierul de Slăbit, suntem o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul esteticii faciale și medicale. Înțelegem importanța aspectului fizic și impactul pe care îl are asupra stimei de sine și încrederii în propria frumusețe. Scopul nostru este să te sprijinim și să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de remodelare corporală și estetică facială. Suntem aici pentru a-ți oferi servicii de înaltă calitate și pentru a te ghida în călătoria ta către o frumusețe autentică și o stare de bine generală.

Acceptăm următoarele metode de plată:

Plata in Rate

© Copyright atelieruldeslabit.ro
Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat și întreținut de Kooperativa

Abonează-te la newsletter

Te vom ține la curent cu promoțiile și evenimentele noastre. Promitem să nu trimite mesaje de tip spam!
Adresa de email este invalidă.
Vă rugăm să verificați emailul primit pentru a confirma abonarea la newsletter.