3 din 4 femei incearca sa isi ascunda imperfectiunile

Stiai ca femeile de peste 30 de ani sunt dispuse sa cheltuiasca in medie in jur de 1.000 de lei lunar pe produse de ingrijire faciala de tipul: fond de ten, anticearcan, luminator, fard de sprancene, fard de pleoape etc.?
Medicul dermato-cosmetician Sarah McCormick ne explica acest fenomen:
“Femeile de peste 30 de ani incep sa observe primele semne ale trecerii timpului pe chipul lor.
Prima reactie in momentul in care femeia constientizeaza inaintarea in varsta este achizitionarea unui fond de ten mai bun, a unui anticearcan performant, a unei creme specializate si a altor produse cosmetice tot mai costisitoare.

mezoterapieMulte dintre aceste femei nu trateaza problema corespunzator, ci doar incerca sa ascunda efectele trecerii timpului.

Ce ne recomanda specialistii in beauty?

Pentru a avea un ten hidratat si luminos, o prima solutie ar fi mezoterapia faciala.

Un al doilea pas il reprezinta injectarile cu acid hialuronic. Acestea au efecte incredibile asupra tenului nostru si chiar pot corecta mici imperfectiuni.

mezoterapieFemeile care nu apeleaza la ajutorul medicului, ajung sa cheltuiasca in medie in jur de 200-230 $/ luna pentru achizitionarea unor produse cosmetice care nu trateaza problema, ci doar o ascund partial.”
Ne intalnim cu acelasi fenomen si in Romania.
Sociologii au observat ca trei din patru femei incearca sa isi ascunda sub fond de ten imperfectiunile, in loc sa apeleze la un specialist pentru a le rezolva.
Te confrunti si tu astfel de probleme? Nu ai incercat pana acum mezoterapia faciala?
Te supara cearcanele inestetice si au fost zile in care ai incercat sa le ascunzi sub ochelari? Ai observat in oglinda primele ridurile fine, sau urmele lasate de acnee?
Medicii specializati de la Atelierul de Slabit vor gasi cea mai buna metoda pentru a rezolva aceste probleme.
Chipul tau va fi curat, luminos si plin de vitalitate.
Te asteptam!
Contact: 0314053953 sau office@atelieruldeslabit.ro