Cum va decurge sedinta de epilare definitiva?

Tot mai multe persoane isi doresc sa incerce epilarea definitiva, insa ezita sa faca acest pas din cauza lipsei de informatii.
Iata cele mai interesante aspecte legate de epilarea definitiva:
Ce este epilarea progresiv definitiva?

Epilarea cu laser este cea mai performanta tehnologie pentru ca te scapa de parul nedorit, dar si de iritatii, inflamatii, de stresul firelor inestetice care pot creste in piele si de multe alte probleme care vin la pachet odata cu alte moduri de epilare.

Cum va decurge sedinta de epilare progresiv definitiva?
La “Atelierul de Slabit”, realizam epilarea progresiv definitiva cu laserul Dioda Elysion Pro, un aparat ultraperformant ce foloseste principiul fototermolizei selective, adica atinge temperaturi foarte inalte pentru a distruge foliculul de par, fara a afecta tesutul din jur.
epilare definitiva
Beneficiile epilarii definitive:

  1. Firele de par nedorite dispar cu pana la 90%.
  2. Timpul de efectuare al tratamentului este foarte mic (5-15 minute, in functie de zona).
  3. Tratamentul nu este dureros.
  4. Dispare foliculita.

Cat dureaza o sedinta de epilare progresiv definitiva?
Durata unei sedinte de epilare definitiva nu este aceeasi pentru toate zonele de pe corp. Aceasta difera in functie de marime si gradul de pilozitate – cu cat suprafata este mai mare si parul este mai des, cu atat se mareste si durata necesara indepartarii firelor de par.
De exemplu, o sedinta de epilare definitiva pentru zonele mici (axila, fata, linia bikinilor dureaza in medie 5 – 10 minute.)
epilarea definitiva

In cat timp devin vizibile rezultatele?
Inca dupa prima sedinta, vei observa ca firele de par sunt mai rare, insa rezultatele variaza de la un organism la altul.
Totul depinde de ciclul de crestere al firului de par.
Acesta are trei stadii: anagen (faza activa), catagen (faza de tranzitie) si telogen (faza de repaus). Singurul moment in care poate fi distrus este atunci cand este faza activa.

Cum va arata pielea dupa epilarea progresiv definitiva?
In urma epilarii definitive laser efectuata la Atelierul de Slabit, pielea este catifelata, asemanatoare tratamentului cu ceara, dar mai pot exista fire de par reziduale care se desprind singure in timpul dusului.
In unele cazuri, apare o usora roseata care persista maxim 12 ore.

Iti putem fi de folos si cu mai multe informatii?
Ne poti scrie pe email la office@atelieruldeslabit.ro sau suna-ne la nr. la 031 405 39 53  .

Imi doresc o programare

 

Informatii personale

 

Verificare