Declaram deschis “Sezonul de PEELING”.

Declaram deschis “Sezonul de PEELING”.

peeling

Despre PEELING si beneficiile lui

Peelingul este o tehnica medicala prin care sunt indepartate celulele moarte de la nivelul fetei, gatului si decolteului, iar pielea devina fina si mai tanara.
Impreuna cu medicii “Atelierului de Slabit”, am hotarat sa folosim doar produse de top anti-aging Filorga, acestea avand cele mai bune rezultate din intreaga industrie.

Rezultatele le vedeti imediat dupa cele 3-4 ore in care tenul dispune de o usoara roseata.
In functie de problemele cu care tenul se confrunta (pete pigmentare, urme de acnee, linii fine), pot fi recomandate mai multe sedinte pentru rezultatele asteptate.

Sezonul de PEELING incepe in luna septembrie pentru ca nu este recomandat acest tratament pe timp de vara: “Un ten proaspat tratat trebuie sa se fereasca de raze soarelului din lunile de vara, de aceea noi recomandam inceperea acestui tratament in septembrie, cand razele sunt mai blande. Stim cat este de asteptat acest tip de tratament de catre paciente, de aceea “Atelierul de Slabit” a initiat sistemul de rezervare” – media “Atelierul de Slabit”.
peeling atelierul de slabitDesi principalul motiv pentru care tratamentul de PEELING este atat de cautat consta in rezultatele uimitoare, un al doilea aspect il reprezinta faptul ca este un tratament medical, insa nu presupune injectari, astfel nu au fost sesizate efecte adverse notabile.

Cumpara online

Imi doresc o programare

 

Informatii personale

 

Verificare