Noi, femeile…

Noi, femeile, in jurul varstei de 20 de ani, eram in cautarea distractiei si dorinta de a-ti face cat mai multi prieteni era intensa. Pe la 25 de ani, deja angajate, am inceput sa evitam mancarea de tip fast-food, insa nu ne sfiam sa mancam “ceva dulce” noaptea tarziu. Pe la 30 de ani, am inceput sa investim in produse de calitate si sa fim tot mai interesate de aspectul nostru fizic. Iar pe la 35 de ani, felul in care arati devine esential pentru a-ti pastra increderea in sine si pentru a emana buna-dispozitie.

Stim deja ca infometarea nu este mereu raspunsul. Iar dietele gasite pe internet, le respectam o vreme, unele chiar functioneaza, insa suntem atat de ocupate… Cum putem gasi un echilibru intre familie si job? Intre cumparaturile facute pe fuga si un regim alimentar bogat in vitamine? Cum poti imparti ziua astfel incat sa pregatesti mese sanatoase, sa le mananci in liniste si ai timp sa ajungi si la sala?

Atelierul de Slabit nu te va ajuta sa rezovi toate greutatile de zi cu zi, insa problema slabitului o poti taia de pe lista ta. In plus, aici vei gasi femei ca tine: puternice, determinate sa arate cat mai bine, dar cu o viata ocupata si multe responsabilitati.

Fa-ne o vizita pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a afla cum te putem ajuta.

Ne vedem pe Blvd. Gheorghe Sincai, numarul 16, sector 4.